lauantai 5. joulukuuta 2015

Aamun ahdistaviin ajatuksiin...

Tänä aamuna heti herätessäni  ahdistava huolten miettiminen jatkui. Lopulta nousin ylös ja laitoin kahvin tulemaan. Sitä odotellessani otin jälleen Wisloffin rukouskirjan esiin. Olin juuri valittanut Jumalalle... kuitenkin melko pieniä huoliani.  Avasin kirjan 5. päivän aamutekstin kohdalta ja siinä oli näin:

"...Sinun maailmanhallintaasi ja johdatustasi yksityisen ihmisen kohdalla ei ole aina helppo ymmärtää. Toisinaan toivoisin toisenlaiseksi tien, jolla sinä minua johdatat... Sisäinen rauhattomuuteni johtuu siitä, että en ole täysin hyväksynyt sinun tietäsi."

 "Tee siis sovinto ja elä rauhassa hänen kanssaan, niin saavutat onnen." Job 22:21

"Näin sanottiin Jobille. Ja niin sanotaan minullekin."

Ja näihin jatkoksi otin  samasta kirjasta vielä yhden tekstin... koska edellinen ei  tuntunut riittävän minulle...

"Heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen." 1 Piet. 5:7

"Hätääntyminen ja ahdistavat ajatukset hiipivät helposti mieleen ja jäävät sinne taakaksi. Mutta niin ei tarvitse olla. Minun ei ole pakko kantaa taakkojani itse, vaan saan siirtää ne sinun harteillesi. Niinpä tiedän että se, mitä erityisesti ajattelen näinä päivinä, on pantu sinun kannettavaksesi. Sinä otat sen hoitoosi ja järjestät asian."

Jo riitti. Tälle päivälle.
4 kommenttia:

 1. Hei! Tuota Pietarin kirjeen kohtaa muistutan mieleeni minäkin, silloin kun huolet painavat, eikä mikään tunnu lohduttavan. Onneksi emme ole täällä vain omassa varassamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä kohta ja sitä minä usein tarvitsen rohkaisuksi. Onneksi tosiaan meistä huolehditaan, mutta joskus ottaa lujille silti. Ja ne tunteet; kun ne ei usein ole sitä mitä toivoisi...

   Poista
 2. Jos Jumala on puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan! Ei hiustakaan putoa päästäsi Jumalan sitä tietämättä.... jos lapsi pyytää isältä leipää (jotain tarpeellista asiaa) antaisiko Isä hänelle kärmeen...tässä muutamia jakeita ulkomuistista....siunausta päivääsi sisko <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuokin on tosiaan hyvät kohdat muistaa. Kun vaan ne tunteetkin pysyis linjassa sen kanssa mitä sana sanoo. Mutta päivä ja hetki kerrallaan. Aamut taitaa nykyisin olla mulle niitä vaikeimpia.

   Poista