maanantai 9. toukokuuta 2016

Kaikille huolissaan oleville

Tänä aamuna sain lukea Aamun ensimmäinen  -blogista niin lohdullista tekstiä, että laitan tähän linkin sinua varten, jos vaikka teksti ilahduttaisi sinuakin!Ja tähän, itsellenikin ihan muistiin pikku pätkä  tekstistä (joka kohta on Lutheria): "...Jos kuitenkin esiintyisi jotakin, joka pyrkii murehduttamaan teitä, niin suhtautukaa siihen siten, ettette lainkaan käy käsiksi murheeseenne, vaan jätttäen sen syrjään, käännytte rukoillen ja anoen Jumalan puoleen ja rukoilette häntä tekemään kaiken sen, mitä aioitte saada aikaan murehtimisellanne..."

 Siunattua alkuviikkoa sinulle!

4 kommenttia:

 1. Näin on, emmehän me murehtimisellamme saa mitään aikaan, ihmeesti se murhe vaan tulee mieleen ja takertuu kiinni...onneksi sen välillä saa ravisteltua itsestään irti :) Siunattua viikkoa sinulle blogi-ystäväni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen olen kanssa huomannut, että se murehtiminen ja huolissaan oleminen on tosi tiukassa! Ja sellaisista päivistä, kun ei ne huolet niin paina, iloitsee kyllä kovasti. On ikäänkuin vapaampi hengittää.

   Poista
 2. Voi kiitos näistä sanoista, sekä Raamatun että Lutherin. Viime päivinä olen todella paljon pohtnut oman murehtimiseni määrää ja halunnut jättää asiat Jumalalle, mutta aina ne samat murheet tuntuvat puskevan päälle. Huoh!
  Herra meeitä armahtakoon.

  Siunausta tähän ihanaan kevääseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Niin se minullakin tahtoo olla, ettei niistä meinaa irti päästä millään... Ja jos joku huolenaihe hellitää, tulee sitten uusi aihe tilalle tai joku entinen uudestaan. Armahtakoon Herra meitä todellakin!

   Poista