lauantai 26. elokuuta 2017

Vaikka se olisi viimeinen paikka

Vaikka se olisi viimeinen paikka, jonka tässä elämässä silmämme saavat nähdä,
vaikka se olisi tuomion paikka, väärän tai oikean, 
vaikka se olisi tuskan paikka, 
NIIN HÄN ON SIELLÄ.
Hän tietää, siellä itse olleena, millainen hetki se se on!
Sielläkin Hän ottaa vastaan.
Hän kuulee heikoimmankin huokauksen puoleensa sielläkin.
Sielläkin voi vuosia itämättä ollut siemen alkaa itää.
Jeesus kohtasi ryövärin ristillä, sama Jeesus Hän on edelleenkin.


"Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa?
Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan."
Jes. 43:19


"Myös kaksi muuta, kaksi pahantekijää, vietiin hänen kanssaan surmattaviksi. Ja kun saavuttiin paikalle, jota sanotaan Pääkallonpaikaksi, niin siellä he ristiinnaulitsivat hänet sekä pahantekijät, toisen oikealle ja toisen vasemmalle puolelle. Mutta Jeesus sanoi: 'Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät.' Ja he jakoivat keskenään hänen vaatteensa ja heittivät niistä arpaa.
Ja kansa seisoi ja katseli. Ja hallitusmiehetkin ivasivat häntä ja sanoivat: 'Muita hän on auttanut; auttakoon itseänsä, jos hän on Jumalan Kristus, se valittu.' Myös sotamiehet pilkkasivat häntä, menivät hänen luoksensa ja tarjosivat hänelle hapanviiniä ja sanoivat: 'Jos sinä olet juutalaisten kuningas, niin auta itseäsi.' Oli myös hänen päänsä päällä kirjoitus: 'Tämä on juutalaisten kuningas.'

Niin toinen pahantekijöistä, jotka siinä riippuivat, herjasi häntä: 'Etkö sinä ole Kristus? Auta itseäsi ja meitä.' Mutta toinen vastasi ja nuhteli häntä sanoen: 'Etkö sinä edes pelkää Jumalaa, sinä, joka olet saman rangaistuksen alainen? Me tosin kärsimme oikeuden mukaan, sillä me saamme, mitä meidän tekomme ansaitsevat; mutta tämä ei ole mitään pahaa tehnyt.' Ja hän sanoi: 'Jeesus, muista minua, kun tulet valtakuntaasi.' Niin Jeesus sanoi hänelle: 'Totisesti minä sanon sinulle: tänä päivänä pitää sinun oleman minun kanssani paratiisissa."
Luukas 23:32-43Even if it is the last place in our lives to see our eyes, Even if it is a place of judgment, wrong or right, Even if it is a place of pain, So he is there. She knows there is a moment there, what a moment it is! He also receives. He hears the weakest sighing there too.   There may also be a seed for a few years to germinate. Jesus met the plunder on the cross, the same Jesus He is still.

"Behold, I will do new things: now shall it break forth to the seed, do ye not know it? Yea, I will make the way of the wilderness, the rivers in the wilderness. Isa. 43:19

"And two other wicked men were put to death with him: and when he came to the place which is called the Skull, and there they crucified him both the wicked, the second to the right, and the second to the left: but Jesus said, Father, forgive them; They do not know what they are doing. ' And they divided their garments with them, and cast lots out of them. And the people stood and looked. And the governors also dreaded him, saying, He has helped others; To help himself, if he is the Christ of God, it is chosen. ' And the soldiers mocked him, and went to him, and offered him an acid wine, and said, If thou be a king of the Jews, then help thyselves. There was also a scripture on his head: "This is the King of the Jews." And another of the evildoers who were subject to him said to him, Are you not the Christ? Help yourself and us. ' But the other answered and rebuked him, saying, Wilt thou not even fear God, thou that art under the same judgment? We, indeed, suffer justice, for we have what our works deserve; But this has done nothing wrong. ' And he said, Jesus, remember me when ye come into your kingdom. And Jesus said unto him, Verily I say unto thee, To-day thou shalt be with me in paradise. Luke 23: 32-436 kommenttia:

 1. Näinhän se on! :) Täällä olen ollut nyt jo monta päivää flunssassa ja pahenee vain, kun viime yönä alkoi vielä nuhakin, joka ei antanut nukkua kunnolla... Parempia aikoja odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sentään, toivottavasti se parempi aika koittaa pian! Jaksamusta sinne petin pohjalle! Flunssa on kamalaa ja näin syksyiseen aikaan sen helpostikin saa. Minuakin hirvittää koska se meille tulee.

   Poista
 2. Kiitos näistä sanoista! Siunausta viikonloppuusi! <3

  VastaaPoista
 3. Onneksi Hän on sama ajast`aikaan! Lisäsin aiempaan kommentiinni tietoja Kylätalosta, mutta laitan ne tähänkin, jos et sattunut niitä näkemään. Eli Kylätalo on rakennettu 1856 ja toimi alussa Pitäjäntalona sekä kätilön asuntona. Myöhemmin toimi kunnantalona. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan on näin:) En vielä ollutkaan nähnyt noita tietoja. Sillä talollahan on ikää tosi paljon ja mielenkiintoinen historia.

   Poista