tiistai 6. lokakuuta 2015

Yli kivikoitten ja upottavien soiden. Läpi pimeiden metsien...

"...Lävitse kaiken Hän sinut vie..."  (Juha Tapion laulusta)"Vaikka joku välillä väsyykin, Kristus on aina läsnä, ojentaa apunsa ja sanoo: Nouse, lapseni, nouse! Ei ole mitään hätää, jatka taas, kaikesta on päästävä yli; lankeamatta se tuskin käy - varo vain, ettet jää makaamaan!" (Luther/Vähäsarjan kirjasta Lupaus kantaa)8 kommenttia:

 1. Tästä ja varsinkin tuosta edellisestä kirjoituksesta tulee mieleen laulu Sodan jälkeen. Oletko kuullut?" ...on taistelut päättyneet, sodan jälkeen haavat sidotaan"... Jos et tiedä laulua, niin saattaisi löytyä netistä, Youtubesta , hengellisistä lauluista. mun nykyinen lempilauluni on Simojoen säveltämä Lähde, sekin on Youtubessa :) Siunattua päivää sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Nuo vaikuttavat ainakin näin äkkiseltään sellaisilta etten ole noita kuullut. Pitääpä tutustua:)

   Poista
 2. Onneksi on näin. Kiito Sesselle, Simojoen Lähde on tuttu, mutta tuota toista en ole kuullut. Käyn etsimässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole vielä saanut aikaiseksi tututustua. Tarttee tunnustaa etten ole koskaan käyttänyt youtubea... Nyt äsken kävin vilkaisemassa ja tuumin, että tartten siihen nuorisoo avuks, että sieltä osaan jotain hakee. Nuoriso sitä käyttää ja ne löytää. Palataan asiaan:)

   Poista
 3. Käväisin kuuntelemassa, tykkäsin. Löysin samalla kertaa minulle aivan uuden Nina Äströmin Avoin taivas levyn ja lemppariksi tuli heti Lauluni aihe ei muutu ja Anna sade Jumala. Näitä tarvitsin voimaksi juuri tänä aamuna. Kiitos teille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löytyi uusia suosikkeja. Laulut muakin monesti puhuttelee ja saattaa jäädä soimaan pitkäksi aikaa päähän.

   Poista
  2. Mulla on itsellä tuo Avoin taivas levy ja mun suosikki siinä on just toi Anna sade Jumala :)

   Poista