maanantai 3. huhtikuuta 2023

Voisinko odottaa rauhassa hänen apuaan...

Omissa vaikeuksissani tuli mieleen ajatus, että odottaisin rauhassa hänen apuaan... Mutta levoton mieli tekee siitä vaikeaa. En ole levollinen, vaan levoton, ja haluaisin heti saada selvyyden edes siihen, miten ongelmani selvitys lähtee etenemään.  Mutta kun omassa arjessani asiat eivät mene, eivät etene, sillä nopeudella tai tavalla kuin minä haluaisin.  Ja niinpä asian  keskeneräisyys rassaa suuresti. Se ikäänkuin pitää itsestään melua koko ajan. Jos uskaltautuisinkin  luottamaan siihen, että Jumala tietää joka yksityiskohdan asiassani; tietää kaiken mikä minua huolestuttaa, kun asiani ei tunnu etenevän. Hänelle siinä ei kuitenkaan ole mitään ongelmaa tai epäselvää; hän tuntee minut, hän  tuntee asiani - Hän, joka on laskenut hiuksenikin, ja luonut minut ja jokaisen päiväni myös.

Enkö siis rohkenisi odottaa hänen aikaansa avulle, sille minunkin asiani hoitamiselle? Raamatussa on kuitenkin jae, joka kehottaa odottamaan apua Jumalalta:

"Hiljenny Herran edessä ja odota häntä..." Ps..37:7

"Ole ääneti Herran edessä, odota hänen apuaan!..." Ps. 37:7  KR-92



"Mutta vanhurskasten pelastus tulee Herralta, hän on heidän linnansa ahdingon aikana." Ps. 37:39

"Anna tiesi Herran haltuun ja turvaa häneen, kyllä hän sen tekee." Ps. 37:5


---

Tässä olisi vielä luettavaksi  yksi löytämäni  lohdullinen teksti Avainmedian sivulta:

https://avainmedia.org/avunpyynto/




3 kommenttia:

  1. Tänään oma asiani nytkähti hieman eteenpäin, vaikka en osannut tältä päivältä odottaa sen kummempaa kuin edellisten päivien turhat soittoyritykset. Nyt pääsin sentään esittämään asiani. Se oli hyvä ja kiitollinen olen siitä.

    VastaaPoista
  2. Hyvä että sait jo asiaa eteenpäin:) Ja hyvä kirjoitus! T: Villasukkavihulainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntui kyllä hyvältä kun sain huomata asian hieman edistyvän:)

      Poista