keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Hänen mahdollisuutensa ovat rajattomat

Hänellä on aina mahdollisuuksia, joita me emme tiedä. Hänellä on aina mahdollisuuksia enemmän, kuin meillä uskoa...

"Mutta Herra sanoi Aabrahamille... Onko mikään Herralle mahdotonta?..."

Ylläoleva jakeet: 1 Moos. 18 jakeista 13 ja 14.  Kannattaa lukea koko luku. Siinä kerrotaan kuinka Saaran mahdollisuudet synnyttämiseen olivat menneet. Mutta mahdottomasta tuli mahdollista, kun Jumala oli puhunut. Tästä linkistäkin voit lukea kyseisen luvun: 1 Moos. luku 18/Koivuniemen raamattuhaku.

---

Meilläkin aina silloin tällöin on saatu kokea kuinka mahdottomasta on tullut mahdollista. On saatu jotain, jonka saamista on pidetty aivan mahdottomana, koska olemme tuijottaneet vain omiin mahdollisuuksiimme. Olemme miettineet kaikki mieleemme tulevat vaihtoehdot millä joku asia voisi toteutua, emmekä ole keksineet mitään keinoa. Samalla olemme usein unohtaneet juuri sen tosiasian, että Jumalan mahdollisuuksien kirjo on aivan jotain muuta kuin ne muutamat vaatimattomat ajatukset, joita meidän rajoittuneessa mielessämme liikkuu. Ja mikä pahinta, aina emme edes tule rukoilleeksi, koska "eihän sellaiseen ole mahdollisuuksia" ... siis meidän mahdollisuuksiamme! Miten meidät saisi muistamaan, että ne Jumalan mahdollisuudetkin ovat olemassa... ja ne varastothan vasta isot ovat!
2 kommenttia:

 1. Tämä raamatunlause lohdutti minua paljon silloin 3 vuotta sitten... Ruotsalaisessa käännöksessä lukee: "Är då något så underbart att Herren inte skulle förmå det?"
  Siis: onko mitään niin ihanaa joka ei Herralle olisi mahdollista? :-)
  Leena-serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä lohdullinen kohta. On mielenkiintoista lukea välillä eri tavalla käännettyä tekstiä. Voi avautua ihan uusia näkökulmia vaikka:) Tuokin ihanaa -sana, antaa aihetta ajatella.

   Poista