keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Jaakobin painia

Tänä aamuna minua ilahdutti lukemani teksti Vähäsarjan kirjassa Joka päivä lupaus kantaa:

"Kristittyjen matkaseurue on särjettyjen sydänten seurue. Maailman murjomia... eri tavoin rikkinäisiä ja hylättyjä on saattueemme täynnä... kaikkia... yhdistää se, että on jouduttu painiin oudon muukalaisen kanssa ja on tultu hänen kanssaan tutuiksi."

Raamatunkohtana oli 1 Moos. 32: 24-26. Siinä Jaakob paini "oudon muukalaisen" kanssa. Sen seurauksena hänen lonkkansa vioittui.

Kohtaaminen "muukalaisen"  kanssa antoi hänelle muutakin: uuden nimen; Israel, kun Jaakob sanoi hänelle: "En päästä sinua, ellet siunaa minua."

2 kommenttia:

  1. Shoppaillen löysin blogisi, tai itseasiassa toisen blogin kautta, ihanaa olet uskovain ihminen, minä myös, olisi kiva tutustua vaikka blogin kautta, minä voin kyllä kertoa missä asuan ja kuka olen, uskovia ystäviä on todella vähän, koskaan niitä eiole liikaa. Olen Hellunt.srk.ssa ja jo 61 v. voit käydä katsomassa blogiani ja tulla lukijaksi, niin helpomminpääsen myös sinun blogiisi. Sähk.postinkin voin antaa jos haluat että rakennumme yhteisestä uskostamme, hienoa lukea tekstejäsi, kiitos Jumalalle että täältä blogi maailmasta löytyy vielä uskovia ihmisiä.t.pike sanosekukkasin blogista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne:) Olen itse miettinyt sitä, että uskovien blogeja ei ole kovin helppo löytää ja on ilahduttavaa kun jonkun löytää vaikkapa yllättäen. Käynkin tutustumassa sinun blogiisi:)

      Poista