lauantai 6. helmikuuta 2016

Kipupisteitä

Kipupisteitä, niitä on jokaisella. Usein pelkoa ja hätäännystä aiheuttavina. Kuitenkin jokainen kipupisteemme, oli se aivan minkälaatuinen tahansa, on sen "Taivaallisen Lääkärimme" tiedossa. Oli jo ennen, kuin me edes kerromme siitä hänelle. Hän tietää mitä tehdä. Joskus kipupisteemme ei tarvitse mitään erityistä käsittelyä. Joskus on joku hoito tarpeen ja Hän sen tekee, parhaalla ja lempeimmällä mahdollisella tavalla. Toisinaan käy niin, että emme halua uskoa, että hänen hoitopäätöksensä asiaamme on oikea. Hän on kuitenkin juuri se, jolla on kaikki tieto. Hän tietää mikä oli, mikä on ja mikä tuleva on.

"Sillä minä kasvatan umpeen sinun haavasi ja parannan sinut saamistasi iskuista, sanoo Herra, sinut, Siion, jolla on nimenä 'hyljätty', 'se, josta ei kukaan välitä." Jer. 30:17Oli kipupisteemme sitten suuri, tai toisten - ja kenties joskus omastakin mielestämme - aivan mitättömän pienen tuntuinen, senkin saa huoletta esittää Hänelle. Hän kuuntelee, ja auttaa, yhtä mielellään isoissa ja pienissä asioissa. Hän haluaa tavata meidät. Ja Hänen luokseen saa tulla aina kun siltä tuntuu. Ja vaikka ei mitään erityistä olisikaan sydämellä. Hän ei kyllästy meihin.

4 kommenttia:

 1. Tuosta "hän ei kyllästy meihin" tuli mieleen, että ei todellakaan, vaan hän jopa iloitsee meistä! Sef.3:17 "Herra, sinun Jumalasi on sinun keskelläsi, sankari joka auttaa. Hän ilolla iloitsee sinusta, hän on ääneti, sillä hän rakastaa sinua, hän sinusta riemulla riemuitsee." Hän sinustakin ilolla iloitsee, Metsäntyttö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sesse, tuo on hyvä kohta! Kun sen osaisikin ottaa noin kuin se on kirjoitettu.

   Poista
 2. Aamulla jäi päivän turvaksi, Jeremian k. 29:11 Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.
  Se on hyvä se, minulla ei ole hajuakaan miten kaikki hoituisi ja mikä olisi paras vaihtoehto. Kunhan jaksan uskoa, niin kaikki järjestyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena, tämäkin on hyvä kohta! Kunpa muistaisi tuonkin silloin kun synkistelee.

   Poista