keskiviikko 19. joulukuuta 2018

"Mitä lukisin?"

Nappasin aamulla ruokapöydälle  kaksi kirjaa, ajattelematta, että siitä isommasta olisi löytynyt kaikki sekin, mikä pienempään on kirjoitettu. Otin ensin näppeihinin sen pienemmän. En tiennyt mitä nyt lukisin. Avasin kirjan ja päädyin lukemaan psalmia 8. Siellä oli jae:

..."niin mikä on ihminen, että sinä häntä muistat,
tai ihmislapsi, että pidät hänestä huolen?"
Ps 8:5

Sitten otin toisen kirjan, isomman. Siitäkään en tiennyt mitä luettavakseni nyt ottaisin. Päädyin lukemaan Jobin sanoja. Luin luvut 6 ja 7.  Ja mitä tulikaan vastaan luvusta 7:

"Mikä on ihminen, että hänestä niin suurta lukua pidät
ja että kiinnität häneen huomiosi,"...
Job. 7:17

Samaa molemmissa! Toinen viininkorjuulaulussa, toinen ihmisen suuren tuskan julistuksessa.Siunattua päivää sinulle!

---

Tytär tuli äsken pyytämään, että leikkaisin hänen hänen yllään olevasta paidasta pois ne niskaa hiertävät laput. Meidänkin elämässämme saattaa olla sellaisia hetkiä, jolloin niitä hiertäviä voidaan ottaa pois...


4 kommenttia:

 1. Kyllä monesti joku asia voi hiertää pitkäänkin, mutta Jumala on luvannut aikanaan pääsyn siitä pois, "ettemme enää sitä muista", kun Jumala on antanut vapautuksen. Toivottavasti voimme jouluksi unohtaa kaikki mieltämme hiertävät asia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sitä tosiaan toivoo, että osaisi unohtaa niitä ikäviä miettimisen aiheita ja sensijaan osaisi iloita siitä mitä on esim. nyt joulunaikaan; otaa päivän kerrallaan ja tuntea sitä juhlan riemua.

   Poista
 2. Blessings to you this Christmas season!

  VastaaPoista
 3. Thank you Angela:) Blessings Christmas to you also!

  VastaaPoista