maanantai 4. syyskuuta 2017

Kalliit lupaukset

"Hän on lahjoittanut meille kalliit ja mitä suurimmat lupaukset."  2 Piet. 1:4"Ihminen joutuu joskus merkillisesti eroon elämästä. Jotkut joutuvat eristetyksi sairauden vuoksi, toisilla on syynä vanhuus. Jotkut joutuvat eroon muista raskaan työn vuoksi, toiset taloudellisten huolten, surun tai vaikeuksien tähden.
Jeesus tahtoo sanoa tänään kaikille ystävilleen, että, vaikka monet asiat erottavat sinut toisista, ei mikään voi erottaa sinua koskaan Jumalan lupauksista. Hän on antanut meille kalliit ja mitä suurimmat lupaukset. 
Kristitty kokee suurimman hätänsä silloin, kun hän ei saa Jumalalta vastausta, jossa hän voisi levätä. Silloin on todella kaikki suljettu.
Kalliit ja mitä suurimmat lupaukset on tänään sinun käytettävissäsi. Älä senvuoksi menetä rohkeuttasi. Älä katso erottavia seiniä tai suljettua ovea! Kiitä Jumalan lupauksista, jotka kestävät ja koskevat myös sinua. Kiitä itsesi vapaaksi! Kiitä itsesi iloiseksi! Kiitä itsesi lupausten maailmaan."

H.E.Wislöff/Hiljaisia hetkiä/Kirjapaja/1981

4 kommenttia:

 1. Minä luin tänään , että: "Pudota taakkasi ja jatka matkaasi iloiten, vapaana, laulaen, riemuiten..." Katkelma "uudesta"
  Jumala puhuu-kirjasta, joka löytyi...arvaatkos mistä...jätepisteeltä :) Oltiin oltu jakamassa seurakunnan lehtiä postilaatikkoihin ja takaisin tullessa poikettiin jätepisteelle, kun siellä oli maassa tavaroita...niin löytyi tuo kirja! Mies sanokin, että "Jumala maksoi heti palkan", lehtien jaosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuopa olikin ihana palkka:) Noinkin voi löytyä hyvää:)

   Poista
 2. Olipa taas niin hyvä ja sopiva Sanan paikka ja teksti. Kiitos jakamisesta!

  VastaaPoista