tiistai 13. helmikuuta 2018

Hänen eteensä kaikki mikä painaa


"... tuokaa hänen eteensä kaikki mikä sydäntänne painaa!..."
Ps. 62:9 (-92)


"...että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista..." Apt. 3:20


Omia asioitani miettiesssä, tuli mieleeni yllä olevat jakeenpätkät. "Kaikki mikä painaa..." On se sitten synti, jokin vaiva tai ahdinko... Hänen eteensä sen saa kantaa.

---

Kun toinen jae olikin uudemmasta, ja toinen vanhemmasta käännöksestä, etsin molempiin jakeisiin luettavaksi molemmat versiot kokonaisuudessaan. Ja jälkimmäiseen jakeeseen myös sitä edeltävän jakeen.


"Luottakaa aina Jumalaan, tuokaa hänen eteensä kaikki mikä sydäntänne painaa! Jumala on turvamme. (Sela) " Ps. 62:9  (1992)

"Turvatkaa häneen joka aika, te kansa; vuodattakaa hänen eteensä sydämenne. Jumala on meidän turvamme. Sela." Ps. 62:9 (1933/1938)

....
Satuin lukemaan  myös Psalmia 95 "Kehotus kiittämään ja tottelemaan Herraa."  Sopii vaikka tähän väliin luettavaksi. 
...

"Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois, että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltämäärätty, Kristuksen Jeesuksen." Apt. 3:19-20 (1933/1938)

"Katukaa siis syntejänne, jotta ne pyyhittäisiin pois, kääntykää, jotta Herra antaisi tulla virvoituksen ajan ja lähettäisi Jeesuksen, teille ennalta valitsemansa Voidellun." Apt. 3:19-20 (1992)

6 kommenttia:

 1. Kaikki mikä painaa...meillä onkin tämä talvi ollut erikoisen koettelemuksinen, on hyvä, että saa Isälle antaa kaikki mikä painaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hyvä, että hälle voi ainakin kaikki purkaa, vaikka ei muita olisikaan.

   Poista
 2. Kiitos Sinulle Pyhästä Sanasta! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä! Minuakin ovat viime kuukausina monet asiat painaneet, mutta on ihanaa, että meillä on Isä, jonka eteen sen kaiken saa tuoda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan niin, että aina sitä asiaa hälle tuntuu olevankin. Se on lohdullista, että hänelle saa kantaa kaikki!

   Poista