sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Tämä päivä ensin!

"... mitä te murehditte vaatteista?..." Matt. 6:28

"Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä..." Matt. 6:34

Olenko ihan täysin unohtanut nuo kehotukset?  Aamulla katse osui ulkolämpömittariin, joka näytti jotain  + 6 astetta. Heti tuli mieleen HUOMISaamun vaateasiat. Mitä lasten pitäisi laittaa aamulla päälle...  Sitä ennen olin jo ehtinyt pikkaisen murehtia sitäkin, että onko minulle tulossa korvatulehdus, kun korva hieman oireili. Sekin itseasiassa jotain huomisen, tai tulevien päivien asioita, jos siitä jotain on tuloillaan.

"...kaukaa he olivat sen nähneet ja sitä tervehtineet..." Hebr. 11:13

"Kaukaa tervehtineet". Niinpä. Tuo jae puhuu siitä, kuinka ne entisaikojen pyhät, ja mekin, kaukaa tervehdimme sitä maata, johon olemme matkalla. Mutta - monesti me myös kaukaa tervehdimme yhtä sun toista vaivaa ja ongelmaa. Sellaisiakin näemme, jotka eivät meitä edes kohtaa. Mitä jos eläisin ensin tämän päivän, niinkuin ohje oli!



Tässäpä muuten vielä eräs rukousvastaus: Tapaus vuosikymmenten takaa: kuinka nuoren miehen asuntoasia järjestyi.


2 kommenttia:

  1. Koitetaan muistaa, että "älkää murehtiko huomisesta päivästä, huominen pitää murheen itsestään"...tai jotain sellaista sanotaan Raamatussa, TÄNÄ PÄIVÄNÄ Hän on luvannut olla kanssamme!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä, että tuota asiaa saa jatkuvasti olla opettelemassa! Aina ne ajatukset tahtoo ihan turhanpäiten kulkeutua liian kaukaisia miettimään. Onneksi mullekin tuli mieleen heti nuo kirjoittamani kohdat, etten pidemmäksi aikaa jäisi niitä vatvomaan:)

      Poista