torstai 9. kesäkuuta 2016

Hän näkee tämän päivän - kuin myös huomisenkin

"Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riitttävät sen omat murheet." Matt. 6:34


"Jumalan sana rohkaisee rohkaisemasta päästyään luottamaan lujasti Jumalaan ja elämään pelkäämättä. Raamatussa on paljon rohkaisevia lupauksia juuri siksi, että me  olemme niin pelokkaita ja arkoja ja meidän on niin vaikea irrottaa otettamme elämämme jokaisen pikkuasian hallinnasta. Jeesus sanoo nyt meille: 'Älä huolehdi huomisesta päivästä, vaikka olisi monta hyvää syytä huolehtia. Anna sen tuoda tullessaan mitä sen on tarkoitus tuoda. Elä tämä päivä ensin ja murehdi huomista vasta huomenna.' Jeesus sanoo näin, koska hän tietää pitävänsä omistaan joka tapauksessa hyvää huolta. Hän katsoo meille huomiseksi sopivan päivän ja mittaa oikeanlaisen ristin. Hän tietää tarkasti sen, milloin pääsemme vaivoistamme."

 Ylläoleva rohkaiseva teksti  Juha Vähäsarjan kirjasta Joka päivä lupaus kantaa.6 kommenttia:

 1. Onneksi Hän pitää huolen, ei tätä muuten jaksaisikaan, jos pitäisi omin voimin mennä ja stressata joka asiasta...nyt on taas pari asiaa kesken, niin jos ei tietäisi, että Jumala huolehtii ne parhain päin (ainakin Hänen mielestään parhain päin), niin kyll sais itse murehtia paljon enemmän....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kumminkin minä ainakin huomaan monesti melkein kouristuksenomaisesti pitäväni kiinni niistä huolenaiheista... ikäänkuin niitä ei vois mitenkään päästää silmistään.

   Poista
 2. JOskus on niin hurjan vaikea heittää kaikki taakka pois omilta harteilta Hänen kannettavakseen, vaikka tietää ja uskoo ja luottaa, että Isä kantaa tarvittaessa huolten painaman lapsensakin.
  Tähän hetkeen ja lukuisiin ilon ja kiitoksen aiheisiin kun osaisi jokaisessa päivässä tarrata samalla voimalla.

  Iloa ja valoa kesääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle! Se on juuri niin kuin sanot. Kun joku huoli kaihertaa mielessä, niin ei osaa sitten oikein nähdä niitä hyviä asioitakaan, kiitoksenaiheita. Ihan kuin joku pilvi olisi auringon edessä. Vaatii oikein tietoista katseen kääntämistä valoon ja se on kovin vaikea joskus.

   Poista
 3. Rohkaiseva teksti. Kiva kuvaidea tuo, missä nuo laatat ovat ristin muodossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarvitsen itse jatkuvasti rohkaisevaa tekstiä ja mielelläni löytöjä jaan toisillekin. Risti siinä kuvassa tosiaan on:) En muista sihtailinko kameralla muuten vaan, vai huomioinko ristin jo silloin kuvatessani.

   Poista