perjantai 21. huhtikuuta 2017

Herran sanan mukaan

Sain tänä aamuna jostakin mieleeni nuo sanat: "Herran sanan mukaan." Kuvittelin, että se oli vaikkapa Marian ja enkelin kohtaamisesta peräisin. Ei ollut. Laitoin Koivuniemen raamattuhakuun nuo sanat ja niillä löytyi jakeita useampiakin ja kaikki olivat vanhasta testamentista. Niitä jakeita kun katselin, saattoi hyvin todeta, että hyvin erilaisia asioita oli tapahtunut "Herran sanan mukaan". Jotkut olivat ihmisiä ilahduttaneita, toiset taas ihmisen kannalta ikäviä.

Ensimmäinen näin mainittu asia oli lepopäivä:  "Tämä tapahtuu Herran sanan mukaan; huomenna on levon päivä, Herralle pyhitetty sapatti..." 2. Moos. 16:23

Sieltä löytyi myös Mooseksen kuolema, Elia joka meni Keritin purolle, ehtymättömät jauhot ja öljy, ja monia muita isoja ja pienempiä asioita; mm. yksi ostettu vyökin ja eräs sotajoukko, joka kääntyy takaisin toteuttamatta aikomuksiaan. Tästä näet löytämäni jakeet: Koivuniemen raamattuhaku/Herran sanan mukaan.

Mikä meitäkin kohtaa, isot tai pienet asiat, iloiset tai ikävät, tapahtuu Herran suunnitelman mukaan. Mikään ei ole sattumaa, vaan osa suurta suunnitelmaa. Jokainen pieni yksityiskohtakin tarkkaan harkittu. Kaikki värit käytössä tässä suunnitelmassa.

Siunattua päivää sinulle!

2 kommenttia:

  1. Kiitos samoin Sinulle! Olipa jälleen kerran niin hyvä Sananpaikka. Viime viikkoina olen joutunut niin paljon pohtimaan Jumalan tahdon ja sallimuksen toteutumista. Aina sitä ei voi ymmärtää, mutta olen rukoillut uskon lisääntymistä, että voisin täysin luottaa Jumalan parhaan tahdon toteutumiseen myös omien läheisteni elämässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samanlaisia pohdintoja meilläkin ollut meneillään ja johonkin sellaiseen ajatukseen tuo mieleeni tullut kohtakin tuli. Onneksi Hän tietää mitä tekoa me olemme! Heikkouskoisenakin saadaan Hänen omiaan olla:)

      Poista