maanantai 8. toukokuuta 2017

Lepopaikkaa kohti

"Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa." Ps 23:1-2  (-1933/-1938)"Vihreät niityt, virvoittavat vedet ja lempeät tuulet. Herra on paimenesi, ei sinulta mitään puutu. Ei sittenkään, vaikka matka on vielä kesken ja monet tulevaisuuden kuvat pelottavat. Jeesus johtaa sinut varmasti näiden vesien äärelle, koska hän on oikea Paimen eikä palkkapaimen, joka jättää laumansa ensimmäisen vaaran uhatessa. Oikea Paimen suojaa, hoitaa, ruokkii, mittaa sopivan päivämatkan ja antaa yöllä turvan ja levon. Vaikka nyt näyttäisi miltä, sinua odottavat nuo niityt ja virvoittavat vedet. Ne eivät ole haaveilua tai heikkojen kristittyjen hurskaita toiveita, vaan edessä oleva todellisuus. Kestä siis vielä hetki. Hyvä Paimen kulkee hiljaa edelläsi ja johtaa sinut perille."

Juha Vähäsarja/Joka päivä lupaus kantaa

3 kommenttia:

  1. On turvallista olla Hyvän Paimenen hoidossa :)

    VastaaPoista
  2. Rakas Jeesus on todella meidän HYVÄ paimenemme, ilman häntä meillä ei olisi toivoa... Hän antaa tulevaisuuden ja toivon!

    VastaaPoista
  3. Vanha Virsi ja Sesse: Onneksi niin tosiaan on ja hyvä ettei hänen sanota pelkästään olevan paimen, vaan vieläpä hyvä sellainen:) Kun vain muistaisi pitää katseensa hänessä, eikä kaikenmaailman pelottavissa louhikoissa.

    VastaaPoista