torstai 25. toukokuuta 2017

"Sillä näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä itse etsin lampaani ja pidän niistä huolen. Niinkuin paimen pitää huolen laumastaan, kun hän on lampaittensa keskellä ja ne ovat hajallaan, niin minä pidän huolta lampaistani, ja minä pelastan ne joka paikasta. minne ne ovat hajaantuneet pilvisenä ja pimeänä päivänä." Hes. 34:11-12

7 kommenttia:

 1. Hän todella on meidän rakastava ylipaimenemme <3

  VastaaPoista
 2. Näin on. Viime päivinä oon juuri miettiny tuota asijaa, laulellu laulua, on paimenein Herra sen tiedän.

  VastaaPoista
 3. Sesse ja Marumummeli: Tuo kohta tuntui tänä aamuna sen lukiessani niin lohdulliselta. Vaikka oltaisiin pimeänä päivänä jonnekin kauemmas hajaannuttukin, niin sieltäkin Hän meidät näkee, hakee, pelastaa ahdingosta. Todellinen Hyvä Paimen:)

  VastaaPoista
 4. Tämä koskettaa tänään. Ihana, jos saa Raamatunkohdasta näin sanoa. Varmasti saa, ihanaahan on, että meillä on Raamattu tuomassa lohtua. <3 Pitäisi lukea enemmän Sanaa, meidän seurakunnan pappi antoi mulle uuden Raamatunkin jokin aika sitten. Sanoi, että vanhani on varmaan kulunut jo puhki. Nolotti sanoa, ettei se ihan puhki ole vielä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus joku paikka osuu niin kohdalleen, joko itselle tai jollekulle muulle:) Kyllä se multakin kovin vähiin on Raamaatun lukeminen jäänyt. Enemmänkin sellaisia haukkapaloja vain... Joskus on kiva, kun saa lukemisen päästä kiinni ja pääsee johonkin asiaan enemmän kiinni, vaikka jonkun henkilön elämäänkin.

   Poista
 5. Kyllä nuo paimen ja lammas -jutut Raamatussa ovat ihania ja lohdullisia. Ja kovin minäkin murehdin vähiin jäänyttä Raamatun lukemistani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne jotenkin niin lohdullisa. Aina vain sitä vakuutusta huolenpidosta kaipaa saada.

   Poista