sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Rukoukset kuullaan

"Vastaa minulle, Herra, kun huudan sinua! Sinä, Jumala, olet minun auttajani, sinä avaat minulle tien ahdingosta. Ole minulle armollinen ja kuule rukoukseni." Ps 4:2  (v. 1992 käännös)


"Jeesus, kun sinä olet hiljaa etkä vastaa rukouksiini, olen nopeasti suuressa hädässä. Huusinko liian hiljaa avunpyyntöni? Rukoilinko huonosti? Olenko liian vähäinen Kaikkivaltiaan autettavaksi? Olenko tehnyt jotakin niin väärin, ettet kuule?
Kiitos siitä, että todellisuudessa sydämeni ahdinko kuuluu taivaassa huutona silloin, kun hätä on kaikkein suurin. Vaikka en saisi suustani sanaa, sinun taivaasi täyttyy avunpyynnöstäni. Sinäkö et kuulisi? Sinunko kätesi ei osaisi auttaa oikealla hetkellä? Sinäkö et tietäisi tietä eteenpäin? Sinä olet minun Jumalani. Koska olet Jumalani, sinä autat varmasti omaasi, eihän kunniasi muuta sallisikaan. Minä siis odotan armollisuuteesi luottaen, miten minua autat. Tavalla tai toisella sen kuitenkin teet, kun aika on."

Sana tälle päivälle kirjasta Joka päivä armon suojassa/Juha Vähäsarja/Kustannus Oy Arkki 2008

---
Kuvan otin uimarannalla. Oletan tuon olevan lokinpoikanen. Se oli yksinään rannalla, mutta kun menin "liian" lähelle sitä, alkoivat lokit kirkua ja lennellä yläpuolella.  Nokkansa aukaisi ääntelyyn myöskin tuo yksinäinen rannallaolija.

4 kommenttia:

 1. On se ihanaa, että rukoukset kuullaan! Itse aloin juuri lukea rohkaisevaa kirjaa "101 rukousvastausta", siinä on tosi ihania rukousvastauksia. Se on todellista uskon vahvistusta.

  Muuten, nykyään kun olen töissä, en varsinkaan työpäivinä juuri ehdi enkä jaksa käydä tietokoneella, joten blogien seuraaminenkin tahtoo jäädä aika minimiin... Mutta nyt olen taas vapaalla kolme päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaakin mielenkiitoiselta tuo sinulla luettavana oleva kirja:) Tekisi varmaan hyvää mullekin lukea jotain tuollaista. Minullakin on blogimaailmassa oleskelu ollut viime aikoina vähän hiljaisempaa. Ei aina huvita samalla tavalla, eikä tietysti tarvitsekaan:)

   Poista
  2. Mukavaa näitä on lukea, vaikka liian harvoin tulee kommentoitua...

   Poista
 2. Aamen!!
  Hauska kuva lokin poikasesta.
  Kyllä Jumala kuulee ja auttaa, mutta ei aina siten kuin itse haluaisi. Hän on "huumorimiehiä". :))

  VastaaPoista