maanantai 25. marraskuuta 2019

Katsomalla Häneen...

"Ja kun Mooses astui alas Siinain vuorelta ja hänellä vuorelta  alas astuessaan oli kädessänsä kaksi laintaulua, ei hän tiennyt, että hänen kasvojensa iho oli tullut säteileväksi hänen puhuessaan Herran kanssa." 2 Moos. 34:29

"Jotka häneen katsovat, ne säteilevät iloa, heidän kasvonsa eivät häpeästä punastu." Ps 34:6Se on ihmeellistä. Mooseksen kasvoista näki, että hän oli ollut Herran läheisyydessä. Mutta itse Mooses ei tiennyt kasvoissaan mitään ihmeellistä olevan.

Tuo psalmikohta puolestaan sanoo, että ne, "jotka häneen katsovat, säteilevät iloa." Ja vielä senkin, etteivät kasvot häpeästä punastu. Olisiko niin, että mekin saattaisimme säteillä iloa, vaikka itse emme  havaitse sellaista ollenkaan? Vaikka oma kokemuksemme tuntuu ihan toisenlaiselta?

Vesipisara sädehtii  valon voimasta...2 kommenttia:

  1. Nuo ovat ihania jakeita. Vuosia sitten yksi ystäväni, jolla oli vaikeaa, kertoi että vaikka hän oli itkenyt, niin joku joka näki hänet oli sanonut toiselle, että hän ihan säteili. Ihmeellistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuossahan olikin sitten juuri tapahtunut niin, että joku näki sitä iloa, vaikka itsellä kokemus oli aivan toista! Jumala on kyllä ihmeellinen:)

      Poista