perjantai 4. joulukuuta 2020

Jumalan antama rauha

"Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa." Fil. 4:6-7

Eikö kaikki mieltämme huolestuttava pyrikin erottamaan meitä Jumalasta? Rupeamme helposti kyselemään, että eikö Hän välitä, eikö rakastakaan meitä? Kyllä Hän välittää, kyllä Hän rakastaa. Onhan Hän sen luvannut, eikä Hän voi valehdella meille. Kun mieltämme kalvavat huolet pyrkivät tekemään rakoa meidän ja Jumalan välille, tuokaamme sekin asia Hänen eteensä. Jumala kyllä meidät tuntee ja aivan taatusti kaikki olosuhteemmekin, mutta jostain syystä Hän meille sallii yhtä ja toista, josta emme pidä. Hän voi kuitenkin antaa oman rauhansa siihen kaiken levottomuuden keskelle. Se rauha tahtoo pitää meidän ajatuksemme siinä, jolla on kaikki valta ja  voima.

Siunausta sinun päivääsi!


6 kommenttia:

 1. Kitos näistä rohkaisun sanoista! Sopivat niin hyvin tähän hetkeen.
  Siunattua viikonvaihdetta ja joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piipe; samoin sinulle myös hyvää joulun odotusta!

   Poista
 2. Kiitos, sitä tarvitaan <3 Samoin sinulle!

  VastaaPoista
 3. Niin se on, kyllä sitä murehtiessaan ajattelee, että eikö Jumala välitä. Ja kun katsoo aaltoihin, alkaa vajota niin kuin Pietari. Mutta kun katsoo Jeesukseen ja kuuntelee hänen rohkaisuaan, silloin voi kokea sitä rauhaa. Näiden välillä tulee mentyä ylös ja alas... Onneksi meitä kannetaan! Siunausta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna; onneksi meitä tosiaan kannetaan, nostetaan, kuten sitä Pietariakin!

   Poista