lauantai 19. joulukuuta 2020

Mikä ei näy... - ja jäähän piirretty sydän

"Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan mikä ei näy. Sillä sen kautta saivat vanhat todistuksen." Hebr. 11:1-2

"Mikä ei näy..." On varmaan montakin asiaa, toivottua, mikä ei elämässämme näy. Yksi niistä on se, ettemme kenties tunne itseämme kelvolliseksi Jumalan lapsen nimeä kantamaan, koska näemme itsessämme monenlaista puutetta sen asian suhteen. Mutta Raamatussa sanotaan näinkin: 

"Sillä hän on yhdellä ainoalla uhrilla ainiaaksi tehnyt täydellisiksi ne, jotka pyhitetään." Hebr. 10:14   Aika vahvasti sanottu!

Emme me sitä täydellisyyttä pysty itse itsestämme kaivamaan, emme millään saavutuksilla aikaan saamaan. Se on lahja. Jumala antoi sen meille Jeesuksessa. Siinä täydellinen ja paras lahja!

Lahjan  vastaanotettuammekin tunnemme yhä täällä sen Paavalin mainitseman "kuoleman ruumiin" riippuvan meissä kiinni. Mutta se ei muuta asemaamme Jumalan edessä.

"jonka tähden hän myös voi täydellisesti pelastaa ne, jotka hänen kauttaan Jumalan tykö tulevat, koska hän aina elää rukoillakseen heidän puolestansa." Hebr. 7:25

--------

Muutama aamu sitten kuljin taskulampun kanssa pimeää polkua. Yht'äkkiä se taskulampun valo näytti minulle odottamattoman asian: jäähän piirretyn sydämen. Sen olivat tyttäret siihen tehneet. Mekin olemme ikäänkuin jäätä, mutta meihin jäisiin on piirretty Jumalan rakkauden merkki. Se rakkaus tulee sulattamaan ennenpitkää kaiken jään.


Siunattua odotuksen aikaa sinulle!



2 kommenttia:

  1. Ihana ajatus tuo jäähän piirretty sydän! Ja onneksi meidän ei tarvitse itse tehdä itseämme täydellisiksi, vaan se on Jumalan lahja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnetonta olisi, jos oman osaamisemme, jaksamisemme, haluamisemme, ym. varassa kaikki lopulta olisi. Onneksi se on paremmissa käsissä! Meistä saadaan ne jäätkin sulateltua:)

      Poista