sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Tiedätkö myös, mitä rukoilet? - Jumala näkee enemmän

Olemme ehkä vuosia rukoilleet jotain Jumalalta. Olemme ihmetelleet, miksi emme ole saaneet, vaikka pelkkää hyvää, ja hyödyllistäkin, saamisemme olisi. Kiitosta ja ylistystäkin siitä Jumalalle koituisi.

Mutta Jumala näkee enemmän...

Rukousvastaus on kuin lahjapaketti, jota kovasti odotamme. Näemme mielikuvituksessamme hienon paketin, ja toivomme täyttymisen, ja kaikki on sitten auvoista...

Mutta Jumala näkee enemmän...

Hän tietää, että sillä hetkellä, kun saamme sen paketin todella, siihen tietoisuuteemme ja ajatuksiimme tulee muutakin, kuin vain ihania ajatuksia. Voi tulla huolta siitä, kuinka saatua osaa käyttää, ja ymmärrystä siitä, ettei ymmärtänyt juuri mitään. Mutta siinäkin Isä auttaa meitä, kun lahjapaketin - sen toiveiden täyttymyksen - lahjapaperit on revitty lahjan yltä ja käsitämme paremmin,  mitä pyysimme - ja saimme. Ja on aika kiittää. Ja pyytää yhä apua.Ole Isän siunaamana tänäänkin!


6 kommenttia:

 1. Niin, ihminen ei aina tiedä eikä ymmärrä mitä rukoilee. Onneksi Jumala näkee parhaiten ja tietää oikean ajan ja tavan vastata meille. Vaikka joskus voi joutua odottamaan vastausta vuosienkin ajan, kiitoksen aikojakin elämässä tulee! Ja onhan niitä nopeampiakin rukousvastauksia onneksi, kun tilanne sitä vaatii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tästä nyt ihan käytännön esimerkki kun eräs kauan odotettu asia näyttäisi toteutuvan. Mutta nyt kun se niin vahvasti siltä näyttää, niin tunteet onkin hämmentyneet, eikä enää niin varmasti tiedäkään, mitä tahdotaan. Mutta onneksi Isä tietää mikä on paras.

   Poista
  2. Se onkin jännä, että kun joku kauan odotettu asia vihdoin toteutuu, olo voikin olla hämmentynyt. Mutta kun ajattelen asioita, joita itse olen kauan odottanut, niin kyllä siinäkin varmaan menisi sormi suuhun, jos ne äkkiä saisi. Elämänmuutoksissa on aina oma sopeutumisensa. Siunausta teille!

   Poista
  3. Kiitos Minna! Sopeutuminen muutoksiin ei aina ole helppoa. Mutta jälkeenpäin voi nähdä, että hyvin meni, ja johdatus oli. Nyt odottelemme miten asiat kehkeytyvät, ja rukoilemme, että ne menisivät kuten mennä pitää. Ei ihminen itse lopulta paljon ymmärrä!

   Poista
 2. Toivotaan, että kaikki menee Herran suunnitelmissa ja muistetaan että "Isä tietää parhaiten". Siunausta ja lepoa Herrassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sesse! Päivittäin Hän onneksi meitä auttaa, monenlaisten vaiheiden ja ajatustenkin läpi.

   Poista