lauantai 15. lokakuuta 2016

Tervetullut kotiin?

Täällä voi joskus käydä niin, ettei lapsi olekaan tervetullut kotiin. Niin voi olla hyvin moninaisista syistä. Emme mekään  voineet hyvillä mielin toivottaa nuorisoa kotiin siitä syystä, että täällä he olisivat voineet saada rokkotartunnan.Taivaassa meillä kuitenkin on Isän luona paikka, jossa meidät otetaan avosylin vastaan AINA. Sellaista syytä ei ole, jotta Hän lastaan kieltäisi tulemasta. Hän suorastaan odottaa meitä!

2 kommenttia:

  1. Eilen meiltä muutaman kilometrin päässä oli onnettomuus, 48 vuotias mies ajoi ylinopeutta ja lähti ohittamaan toista autoa, jonka seurauksena hän menetti ajohallinnan ja joutui tiepuoleen, auto oli kyntänyt ojaa ja päätyi kiveen, mies lensi ulos autosta ja kuoli välittömästi, käytiin katsomassa paikkaa, jossa auto vielä oli, pari kynttilää paloi ja yksi ruusu oli maassa, ei tiennyt se mies kun kotoa lähti että se olisi viimeinen lähtö.Tässä vilkkaalla tiellä on ollut useita kuolemaan johtaneita onnettomuuksia,kun on pitkiä suoria,ajetaan ylinopeutta, myös hirvi kolareita on ollut,yhtenään ampulanssi menee pillit huutaen ohi.Tämä tie menee Raaheen ja Kokemäelle jne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika pysäyttävää miettiä, kuinka äkkiä voi lähtö tulla kelle hyvänsä...Ei koskaan tiedä, milloin on viimeinen lähtö kotiovesta.

      Poista