sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Riemastuttava jae

"Ja sinä päivänä sanotaan: 'Katso, tämä on meidän Jumalamme, jota me odotimme meitä pelastamaan; tämä on Herra, jota me odotimme: iloitkaamme ja riemuitkaamme pelastuksesta, jonka Hän toi." Jes. 25:9
Huomasin sattumalta tuon jakeen vanhassa Raamatussani. Olin rinkuloinut sen hyvin erottuvaksi. Minusta tuo on riemastuttava. Voi melkein mielessään kuulla ja nähdä tilanteen, jossa vihollinen on juuri ajettu pois. Kuinka tukalassa tilanteessa olleet ovat juuri nähneet Herran auttavan heidät siitä.  Heidän silmänsä ovat yhä ihmetystä tulvillaan ja  he huutavat ilonsa julki... suorastaan nostelevat käsiään ja riemusta hyppivät... ja melukin on valtava. Tämä on Herra, jota me odotimme!

2 kommenttia:

  1. Herra auttaa niitä jotka häntä odottavat! Siunausta päivääsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Niin, semmoinen oikein odotuksen merkkipäivähän tämä adventtikin on. Kunpa osaisi odotella sillätavoin toiveikkain mielin. Aamulla en lainkaan muistanut ettei ihan tavallinen sunnuntai olekaan. Vasta joskus likellä puoltapäivää sen muistin. Mutta kynttilähän mulla on palanut pöydällä jo muutoinkin aamuisin:)

      Poista