keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

"Jumala on suurempi kuin syyttävä sydämesi"

"Älä muista nuoruuteni syntejä, älä pahoja tekojani! Sinä, joka olet uskollinen ja hyvä, älä unohda minua!"  Ps. 25:7"Jeesus on kuollut sinun syntiesi tähden. Golgatan ristillä koko maailman synnit annettiin anteeksi, myös kaikki sinun henkilökohtaiset syntisi. Sanan ja sakramenttien kautta olet uskonut sovituksen sanan omalle kohdallesi. Kaiken pitäisi olla hyvin. Välit Jumalan kanssa kunnossa. Mutta siitä huolimatta menneisyytesi synnit nousevat vieläkin mieleesi. Ne kiusaavat ja tahtovat viedä luottamuksen armoon.

Sydän huutaa jälleen: "Älä muista syntejäni; älä unohda minua!" Pyhä Henki haluaa nyt vakuuttaa sinulle, joka tällaisen taakan alla olet: Sinun syntisi on totisesti anteeksi annettu Jeesuksen nimessä ja veressä!

Tunnet sitten jotain tai et, on sitten syyttävä sydämesi vieläkin sinua tuomitsemassa tai ei, niin tämä syntiesi anteeksiantamus on joka tapauksessa totta. Se ei perustu tunteisiisi, vaan Jumalan sanan lupauksiin, eivätkä ne valehtele koskaan. Jumala on suurempi kuin syytttävä sydämesi, eikä kukaan ryöstä sinun hänen käsistään!"  Juha Vähäsarja/Joka päivä Jumalan kämmenellä/Kustannus Oy ArkkiHäkki on auki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti