sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Hänelle ei mikään ole hämärää tai epäselvää

Ihmisen elämässä saattaa olla paljonkin hämäriä tai pimeitä kohtia, joista emme osaa sanoa, mitä kaikkea ne pitävät sisällään. Ja emme ehkä edes tiedä, mistä ne kaikki saivat alkunsa. Voi olla niin kipeitä kohtia, ettei niihin voi edes koskea.

Rakas sielu, Jumala tuntee ne kaikki hyvin tarkkaan! Hänelle ei ole niissä mitään epäselvää; ei hämärää, eikä pimeää. Hän tuntee salaisimman kipusikin. Hän tietää aivan tarkkaan, mistä ne ovat alkunsa saaneet; mistä ne ovat saaneet kasvuvoimansa, tullakseen sellaisiksi, niin kipeiksi, kuin ne nyt ovat.

Sinä et näe eteen, etkä taakse, kovinkaan pitkälle. Ja senkin mitä näet, voi olla jokin sekoittanut väärin näkyväksi. Mutta tiedä se, että Jumala näkee sinun koko elämäsi, alusta sen loppuun asti, kaikkine yksityiskohtineen, tapahtumineen, ihmisineen, niin tarkasti kuin se olisi juuri nyt tässä. Eikä hän näe vain sitä hetkeä, vaan hän näkee asian ja elämäsi kaikkien vaiheiden juuret. Hän näki jo vanhempasi ja heidän hämärät ja pimeät kohtansa. Kaikki on hänelle täysin selvää. Sinä saat rauhoittua.

"...ja me saatamme hänen edessään rauhoittaa sydämemme sillä, että jos sydämemme syyttää meitä, niin Jumala on suurempi kuin meidän sydämemme ja tietää kaikki." 1 Joh. 3:19-20

"Katsokaa, minkäkaltaisen rakkauden Isä on meille antanut,
että meitä kutsutaan Jumalan lapsiksi,
joita me olemmekin..."
1 Joh. 3:1

"...olemme Jumalan lapsia, eikä vielä ole käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme hänen kaltaisikseen, kun hän ilmestyy, sillä me saamme nähdä hänet sellaisena, kuin hän on." 1 Joh. 3:2

---
Laitoin tähän poikkeuksellisesti monta kuvaa...8 kommenttia:

 1. No olipa taas sopiva juttu mulle! :) Kiitos! T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tänä aamuna tuommoiset mietteet mieleen. Siunausta sun sunnutai-iltaasi!

   Poista
  2. Kiitos, sinne myös! :) T: Villasukkavihulainen

   Poista
 2. Niin, menneisyydestähän ne kivut monesti nousevat, ja välillä syyttävät ja ahdistavat...mutta onneksi Herramme näkee ja tietää KAIKKI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on. Mutta on tosiaan lohdullista se, että Isä tietää tarkkaan ne kaikki.

   Poista
 3. Onneksi Isä tietää sen kaiken ja hänellä on meidän kipuihin paras apukin. Ihania kuvia! Ihana tuo sydämenmuotoinen kivi, lyhty ja kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tietää kaiken! Ja osaa auttaa. Halusin laittaa tähän noita erilaisia kuvia noin paljon, koska kuvakin voi joskus puhua:)

   Poista