tiistai 18. helmikuuta 2020

Kiinni Hänessä!

Saan ajatella, että olen Sinussa kiinni lujemmin säikein, kuin mikään voi missään ikinä olla. Se säie,  sinun rakkautesi säie, näyttää hyvin ohuelta, koska usein en havaitse sitä ollenkaan, mutta se on kaikista vahvin säie. Se pitää meidät jatkuvasti kiinni Sinussa, oli elämässämme mitä tahansa."Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme." Room. 8:38-39


Se rakkaus kestää kaikki myrskyt. Se jaksaa pitää meistä kiinni, kun me väsymme. Syyllisyytemme ei voi nirhata sitä poikki.
4 kommenttia:

  1. Opetuslapseus koulussa pari kertaa on käsitelty aihetta "Aikamme eksytykset" aloin tutkimaan hieman aihetta,en aikaisemmin ole ollut kiinnostunut edes kuuntelemaan mitään eksytyksistä, niin tutkittuani löysin paljonkin sitä miten paljon suomessa on eksytystä,harhaoppia,vääriä profeettoja,vääriä kristuksia,valhe opettajia, joiden opetus sliippaa niin läheltä Raamatun totuutta, niin että jos jalkamme ei ole vahvasti kristus kalliolla, voi valitutkin mennä harhaan, siinä just tuo raamatun kohta sanoo ettei mikään voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta....eikä nuo vihollisen juonet ole meille tuntemattomia,tuli vähän surullinen olo niiden ihmisten puolesta jotka ovat menneet niin harhaan että on alkaneet toimia omassa voimassa, Jumala heitäkin rakastaa, mutta ei voi antaa voitelua väärälle evankeliumille, omaa sanaansa hän ei kiellä, Jumala armahtakoon heitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan on tosiaan paljon sellaista, joka ei ole oikein, vaikka näyttäisi ensin siltä. Armahtakoon Jumala meitä, ettemme eksyisi oikealta tieltä!

      Poista