tiistai 29. marraskuuta 2022

Jumala puhuu unienkin kautta!

Luin Seurakuntalaisesta juttua Iranista. Siinä oli hyvin mielenkiintoinen tieto, jonka luettuani hihkaisin mielessäni, että "Vau!":

"Ansarin mukaan henkilökohtaiset näyt  ja ilmestykset ovat yhä kaikkein suurin iranilaisten uskoontuloon vaikuttava ilmiö."  "Ihmiset kohtaavat Jeesuksen unenomaisissa ilmestyksissä ja sen seurauksena saattavat ottaa yhteyttä muihin kristittyihin tai etsiytyä evankeliumin äärelle." 

Seurakuntalaisen juttu tässä: 

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/iranin-uskonnollinen-tilanne-yllattaa-uskonnottomuus-on-yleista-ja-kristittyjen-maara-kasvaa/

Jumalalla on kaikki keinot käytössään! Hän pystyy puhumaan ja toimimaan ilman ihmisen toimintaakin, vaikka ihmisille onkin annettu tehtäväksi evankeliumin kertominen. 

Mutta onhan Jumala unen kautta puhunut jo ammoin ihmisille; kuten vaikkapa pakomatkalla olleelle Jaakobille. Tässä kohtaa onkin hyvä mainita sivusto, jonka äskettäin löysin. Kyseinen sivusto on englanninkielinen ja sen nimi on: "Hebrew for Christians." Siellä on paljon mielenkiintoista luettavaa Raamattuun liittyen! Ja samalla voi oppia halutessaan jotain hebreastakin. Vaikka itselläni on aivan surkea englannintaito, en mielelläni edes käytä sanaa "taito", niin olen sen silti tajunnut, että mielenkiintoista siellä on. Tällä viikolla on luettavana mm. myös  juuri siitä Jaakobin unesta, ja selitystä siihen liittyen, että mitä jotkut hebreankieliset sanat siinä varsinaisesti tarkoittavat.

Tässä linkki Hebrew for Christians -sivustolle:

https://www.hebrew4christians.com/index.html#loaded




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti