perjantai 27. lokakuuta 2023

Kauaskantoisia vaikutuksia...!

Jaan tässä aamulla löytämäni ja rohkaisevaksi kokemani tekstin luettavaksi☀️ 

"Kaikilla teoilla on seurauksena. Teot voivat saada liikkeelle tapahtumaketjuja, jotka jatkuvat vielä kauan niiden jälkeenkin. Ihmiset kuitenkin ajattelevat usein vain välittömiä seurauksia, jotka ovat harhaanjohtavia kaikessa ohimenevyydessään.

Abraham oli valinnan edessä. Hänen täytyi päättää, lähtisikö hän perheineen ja omaisuuksineen kohti tuntematonta vai jäisikö paikalleen - elääkö varman päälle sen varassa, mitä hänellä jo on, vai lähteäkö matkaan Jumalan johdatuksen varassa kohti tuntematonta? Hänellä ei ollut turvanaan mitään muuta kuin Jumalan lupaus johdatuksesta ja siunauksesta. Abrahamilla ei ollut aavistustakaan, että hänen kuuliaisuutensa vaikuttaisi koko maailmanhistoriaan: hänen päätöksestään totella Jumalaa sai alkunsa se kansakunta, joka oli Jumalan välikappaleena, kun Jumala kerran itse saapui maan päälle. Jumalan lupaus täyttyi Jeesuksen Kristuksen tullessa luoksemme ja koko maailma tuli siunatuksi Abrahamin kautta. 

Sinäkään et todennäköisesti tiedä useimpien päätöstesi pitkäaikaisia vaikutuksia. Tunnustat silti varmasti, että monilla ratkaisuillasi todellakin on kauaskantoisia seurauksia. Saako se sinut Abrahamin tavoin pysähtymään ja anomaan Jumalan johdatusta päivittäisille ratkaisuillasi ja teoillesi juuri tässä ja nyt?"

Teksti: Sana elämään Kommentaariraamattu.
Aikamedia Oy. (Tekstin julkaisuun kysytty lupa.)

Kyseinen teksti osui aamulla rohkaisevana silmään muuta etsiessä. Jos tosiaan useammin tulisi  ajateltua sitä, että Jumalalla on suunnitelma, jota hän koko ajan toteuttaa, niin onhan se rohkaiseva ajatus, että mitättömiltä tai ikäviltäkin tuntuvat asiat voivat osaltaan olla vaikuttamassa aikanaan jotain suurta ja ihmeellistä - kun Jumala suunnitelmiaan toteuttaa!





Jos joku haluaa lisätietoa mainitusta Sana Elämään kommentaariraamatusta, niin tuossa alla on tuo aikashopin linkki, siitä löytyy se. Ja pääseehän siitä sitten muutakin tarjontaa halutessaan katsomaan: 


Meille kyseinen Raamattu tuli aikanaan lahjana, kun ajasta ikuisuuteen siirtynyt ystävä ei sitä enää tarvinnut.


2 kommenttia:

  1. Onpa kyllä rohkaiseva ja puhutteleva kirjoitus! Kiitos kun jaoit sen. Kauniit kuvat myös ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä puhutteleva teksti❤️ Onneksi minäkin osasin sen ottaa rohkaisevana, enkä pysähtynyt ensi sanoihin teoista niin, että olisin taas todennut itseni niin vajaaksi kaikessa semmoisessa.

      Poista