maanantai 24. kesäkuuta 2024

Tähän aamuun, tähän päivään ja viikkooon, tähän koko elämään...

Luin Wislöffin rukouskirjasta* erääältä sivulta siitä, kuinka hän kipuili kaiken sen kanssa, mikä elämässä oli vaikeaa ja ikävää. Hän oli kirjoittanut kaiken ylle tämän jakeen: "Odota Herraa, ole luja, ja vahva olkoon sinun sydämesi."; Ps. 27:14.  Omassa  kyselemisessään hän tuli siihen tulokseen, että Jumala varmaankin sanoisi, että kaikki huolet, jotka hänen mieltään kalvoivat, olivat  Jumalan  kannettavana. Jumalan kädessä ne olivat. Hänen, jolla on keinot ja valta. Ja kaiken mietinnän lopputulos oli, että vaikka omat voimat on vähäiset, ja harkitsemattomastikin saatetaan toimia, niin Jumala on luja; ja häntä kannattaa odottaa, koska kaikki hänen tekemänsä "koituu aina parhaakseni".

*Kirja: Fredrik Wislöff/Rukouskirjani. Kirjan alkupuheessa sanotaan, että alunperin tekstit on kirjoitettu vain itselle muistiin, omaan käyttöön, jolloin niitä saattoi aika-ajoin ottaa esiin ja lueskella.

---

Kuvajaisia ikkunassa... Valo on ihmeellinen asia. Se voi ilmestyä yllättäviin paikkoihin, ja heijastaa asioita näkyväksi sinne, missä niitä ei oleta näkevänsä, kuten  ✝️  puunrungossa☀️






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti