torstai 9. helmikuuta 2017

Hänen kädessään se taakkakin on

"Jätä taakkasi Herran käteen, hän pitää sinusta huolen. Hän ei ikinä salli hurskaan sortua." Ps. 55:23 (uudempi käännös)
                                                    "Voitko uskoa, että Jeesus ei ole tehnyt koskaan sinun kohdallasi virhettä? Taakat, joita olet joutunut kantamaan, ovat olleet sinun elämäsi ja pelastumisesi kannalta tärkeitä. Sinun mielestäsi ne olivat kenties liiankin kipeitä. Mutta jokainen paini, jonka olet elämän kanssa otellut, on tuonut matkaasi myös siunauksen.
Olet saanut jättää taakkasi Jumalan haltuun. Hän on pitänyt sinusta huolen. Hän on kuullut avunpyyntösi, vaikka et ole itse ollut siitä aivan varma. Ja hän pitää sinusta vastedeskin huolta nimensä tähden, koska hän ei voi koskaan pettää omia lupauksiaan. Hän ei salli sinun, omansa, ikinä sortua."

Joka päivä Jumalan kämmenellä/Juha Vähäsarja 

7 kommenttia:

 1. Kiitos, Metsäntyttö! <3
  Tällä hetkellä olen kysymyksiä täynnä. 44-v. serkkuni kuoli äkillisesti liikenneonnettomuudessa toissapäivänä. Olen tänään menossa tapaamaan hänen äitiään ja olisin kiitollinen, jos jaksat muistaa Virpin äitiä ja veljeä. Ainut lohtu tapahtuneessa on, että Virpin usko Vapahtajaan vaihtui näkemiseksi. Kiitos Sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan rukouksin! Ja uskoisin, että niin tekevät muutkin jotka kommenttisi lukevat. En ihmettele, että olet kysymyksiä täynnä... tuollainen kouraisee niin kovaa... siltikin, vaikka tietää että lähteneen osa on vaihtunut parempaan. Herran armollista ja lohduttavaa hoitoa teille!

   Poista
 2. Hänen huolenpitoonsa uskoen se on elettävä, vaikka monia saa muistaa rukouksin, joilla on vaikeaa, ehkä meidän rukouksemme kantavat heitä, niinkuin heidän rukouksensa ovat kantaneet meitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on. Vaikka meillä onkin niin monia kysymyksiä, on Hän uskollinen ja aina kanssamme, eikä niitä virheitä tee. Onneksi tosiaankin voimme kantaa toistemme hätää Hänen eteensä ja luottaa, että meitäkin hädässämme kannetaan.

   Poista
 3. Tuosta että hän pitää vastedeskin sinusta huolta tuli mieleen ajatus, jonka luin juuri eilen, että Jumala ei tuonut sinua tänne asti jättääkseen sinut nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olikin erittäin hyvä! Pitääkin laittaa se oikein itselle muistiin:)

   Poista