torstai 16. helmikuuta 2017

"Mutta samassa Jeesus jo puhui heille"

"Mutta samassa Jeesus jo puhui heille: 'Pysykää rauhallisina, minä tässä olen. Älkää pelätkö." Matt. 14:27 (uudempi käännös)


"Jeesus, miten pääsisin hankalasta tilanteesta pois, miten painajaiseni voisi vaihtua jälleen turvallisuudeksi ja levoksi? En ole vahvin seuraajistasi, eikä minua tunneta erityisesti rohkeudestani. Tule ja auta, anna ratkaisu hätääni. Jos et pian tee jotakin, myrsky vie minut mennessään. - Samassa kun näitä rukoilen, oletkin jo siinä. Puhut hätääntyneelle sydämelleni ja sanot: minä se olen, älä pelkää. Kun myrsky ympäröi elämäni, olet aluksessa mukana. Kun pelkään ja tahtoisin paeta, varjelet minut väkevillä käsilläsi. Annat luvan pelätä, mutta pidät silti turvassasi. Sanasi rauhoittavat mieleni. Kun sinä olet tässä, minun ei tarvitse enää pelätä." 

Juha Vähäsarja/Joka päivä armon suojassa

2 kommenttia:

  1. Saman tapaisia ajatuksia oli aamulla. Poika meni jo 7.00 kouluun ja saa lounaan vasta kello 13.00. Tuttuun tapaani olen eväiden riittävyydestä ja siitä syökö (päivä kun on aika hössökkää) huolissani. Ajatus, että Jeesus on mukana penkkareissa lohduttaa, pojalle ei satu mitään hänen sallimattaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sitä... ei me osata olla huolehtimattakaan näköjään, vaikka olisi ihanaa olla huoleton. Mutta ilmeisesti päivä meni kuitenkin hyvin, kun oli niin iloisen näköistä väkeä niissä kuvissa:)

      Poista