perjantai 16. kesäkuuta 2017

"Apumme aivan vahva"

"Jumala on meidän turvamme ja väkevyytemme, apumme hädässä aivan vahva." Ps 46:2"Apumme hädässä aivan vahva".  Hän on luvannut olla omiensa kanssa joka päivä. Pahana päivänä voimme olla hädissämme ja tuntea, ettei Hänkään asiastamme välitä, mutta Hän on aina läsnä ja Hän auttaa lupauksensa mukaan. Voi olla ettemme Hänen toimintatapojaan ja päätöksiään ymmärrä, mutta tosiasia ei siitä muutu. Jumala on uskollinen. Hän pitää lupauksensa, käsitämme me sitä tai emme.

Ylle kirjoitettu psalmi jatkuu: "Sentähden emme pelkää, vaikka maa järkkyisi ja vuoret meren pohjaan vajoaisivat, vaikka sen vedet pauhaisivat ja kuohuisivat ja vuoret vapisisivat sen raivosta..."

Ja jatkona seuraa: "Virta lähteinensä ilahuttaa Jumalan kaupungin, Korkeimman pyhät asunnot. Jumala on sen keskellä, se ei horju, Jumala auttaa sitä jo aamun koittaessa...."

Tästä pääset lukemaan kokonaan tuon lyhyen psalmin:

Psalmi 46/Koivuniemen Raamattuhaku 

4 kommenttia:

 1. Minäkin meinasin laittaa kalliokuvan Kotimatkalla-blogin uuteen kirjoitukseen, olisi sitten ollut melkein samanlainen kuva :) Mutta kuitenkin olin jättänyt kokonaan ilman kuvaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännästi samanlaista kuvaa mietitty:) Tuo kuva on nuorison ottamia kuvia.

   Poista
 2. Kiitos tästä, ihana jae ja teksti! Juuri tätä kaikkea tarvitsin tänään! :) Viime aikoina on ollut aika masentuneet fiilikset... Mutta Herra todella on apumme hädässä aivan vahva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kerroit tuon! Aina sitä toivoo, että joku tekstistä saisi jotakin.

   Poista