sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Hän voitti kaikki

"...mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman." Joh. 16:33

Mitä Jeesus sanoikaan tuon edellä? Hän sanoi: "Maailmassa teillä on ahdistus, mutta..." Vaikka niin siis on, kenellä enemmän, kenellä vähemmän, muistuttaa hän itse meitä, että on voittanut kaiken, mitä maailmassa on...


10 kommenttia:

 1. Kiitos aamun Sanasta! <3 Siunausta päivääsi!

  VastaaPoista
 2. Täällä käydessäni tuli voimakkaasti mieleeni, että haluaisin niin jakaa tämän päivän saarnaa Suomen Raamattuopistolta, jonka kuuntelimme radio Dei:stä. Se oli mielestäni puhdashenkistä ja vilpitöntä evankeliumia. En osaa sitä tässä referoida. Se on kuunneltavissa radio Dein sivuilta jo nyt. Sähköpostiin voisin laittaa vinkin. Ei se mitään välttämätöntä ole sitä jakaa. Sain siitä itse paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kyllä laittaa vaikka linkin blogiin, jos tahdot laittaa sen minun sähköpostiini. Mulla on tuossa toisessa blogissani se yhteydenottolomake siinä sivupalkissa ja siihen laitettu viesti tulee vain minun sähköpostiini. Itse käyn usein aamuisin lukemassa sen Raamattuopiston päivän sanan:)

   Poista
 3. Siihenkö yläpuolenne olevaan, tulisi mun sähköposti tiedot.
  Vai alemmaiseen, engl.kieliseen. Täällä tumpelo asialla.

  VastaaPoista
 4. Suomenkielinen, se on siinä kun lukee yhteydenottolomake. Sitten siinä on kohdat nimi, jonka voi kai jättää tyhjäksi. Sähköpostiosoite siihen seuraavalle riville ja sitten siinä on se rivi, jossa lukee ilmoitus, johon voi kirjoittaa sen asian.

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Katson nyt tv7 hetken aikaa.

  VastaaPoista