perjantai 20. maaliskuuta 2020

Jeesus tiesi, mitä sanoi...

"Sentähden minä sanon teille: älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte tai mitä joisitte, älkääkä ruumiistanne, mitä päällenne pukisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet?" Matt. 6:25

"Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä, sillä huominen päivä pitää murheen itsestään. Riittää kullekin päivälle oma vaivansa."  Matt. 6:34

Joskus tuntuu, että miten näitä asioita voisi olla murehtimatta, kun nämä tämänpäiväiset, sekä monet muut asiat, väkisinkin tunkevat mieleen? Mutta kyllä se Jeesus tiesi mitä sanoi. Ei hän turhanpäiten noin sanonut. Hän tiesi tasan tarkkaan millaisia murehtijoita me olemme. Mutta sanoillaan hän tahtoi antaa meille pienen helpotuksen elämäämme, että voisimme elää päivän kerrallaan, emmekä kanniskelisi joka päivä monien päivien huolia. Sillä sitähän me usein juuri  teemme; kannamme eilisien ja tulevien päivien murheen ja huolehtimisen aiheita alituiseen mukanamme. Ei ihme, jos väsymme ja masennumme. Ei ihme, jos Jeesus halusi sanoa meille, ettei meidän tarvitse. Se yhden päivän kantamus riittää tänään, se tämänpäiväinen. Saa paljon uutta voimaa, jos uskaltaa tiputtaa käsistään ne ylimääräiset kantamukset.

Hän lupasi myös olla kanssamme joka päivä. Ottakoon Hän ne ylimääräiset kantamukemme pois meiltä, jos emme itse osaa niistä irrottaa otettamme.


Siunatkoon Hän sinun tämän päiväsi!6 kommenttia:

 1. Kirjoitat aina niin ihanasti
  Tekstisi tuo iloa ja lohduttaa
  Kiitos ja siunausta myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Näinhän Herra sanoo, mutta ei se aina ole helppoa toteuttaa käytännössä... Siunausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sesse! Ei tosiaan ole helppoa, sen saa jatkuvasti huomata.

   Poista
 3. Onneksi Raamatussa on paljon rohkaisua meille pelkääville ja murehtiville ihmisille! Niitä pitäisi myös ahkerasti lukea ja palauttaa mieleensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja kyllä niitä ihan jatkuvasti huomaa tarvitsevansakin!

   Poista