tiistai 3. maaliskuuta 2020

Kuulenko Paimenen ääntä?

"Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni." Joh. 10:28 (Jeesus sanoo lampaistaan)

"Niin juutalaiset ympäröivät hänet ja sanoivat hänelle: "Kuinka kauan sinä pidät meidän mieltämme kiihdyksissä? Jos sinä olet Kristus, niin sano se meille suoraan."Mutta Jeesus vastasi heille: "Minä olen sanonut sen teille, ja te ette usko. Ne teot, joita minä teen Isäni nimessä, ne todistavat minusta. Mutta te ette usko, sillä te ette ole minun lampaitani. Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua." Joh. 10:24-27

Eikö kipeä kysymys kuulu: kuulenko minä ääntäsi? Seuraanko sinua? Olenko se, joka sanon olevani; sinun omasi? Ainakin tahdon olla! Anna minulle oikea mieli, kuulevat korvat. Anna puhdas sydän, sinun verelläsi pesty! Sinun veresi voimasta!

"Sillä Herran silmät tarkkaavat kaikkea maata, että hän voimakkaasti auttaisi niitä, jotka ovat ehyellä sydämellä antautuneet hänelle..." 2 Aik. 16:9
Toinen tämänpäiväinen teksti: Puusepän pakeilla


2 kommenttia:

  1. Aina yhtä ihana jae tuo "että hän voimakkaasti auttaisi"! Myös nuo Johanneksen evankeliumin lupaukset, ettei kukaan riistä meitä Jeesuksen kädestä, ovat yksiä Raamatun ihanimmista lupauksista. Siunausta päivääsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sinulle samoin:) Usein sitä luulee lähinnä vain itsekseen räpiköivänsä, eikä muista ollenkaan, että auttajakin on koko ajan paikalla!

      Poista