maanantai 27. huhtikuuta 2020

Ei Hän haavoitettua lyö!

"Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." Jer. 29:11 KR-92

Joka päivä lupaus kantaa/ Juha Vähäsarja: "Raskaiden elämäntilanteiden edessä, sairauden tai syvän pettymyksen kourissa tai synnin ja epäuskon kauhistamina me pelkäämme Jumalankin jättäneen meidät. Tällaista ihmistä yksinkertaisesti ei voi rakastaa! Juuri silloin, kun olemme paljastettuina ja kaikkein heikoimmillamme, puolustuskyvyttöminä ja syntisinä, tulee Jeesus lähelle ja ottaa meidät syliinsä sanomatta yhtäkään tuomion sanaa tai muistuttamatta yhdestäkään synnnistämme. Kun kaikki pyhyyden näyttömme ovat pettäneet ja olemme täydellisesti Herran armahduksen varassa, hän vastoin kaikkia todennäköisyyksiä tekee juuri niin. Hän pyyhkii menneet pois ja lupaa meille tulevaisuuden ja toivon. Armo on suurinta maailmassa ja ihmeellisin Valtakunnan salaisuuksista."  Juha Vähäsarja/Joka päivä lupaus kantaa4 kommenttia:

 1. Herra on laupias ja armahtavainen, ei hän hylkää yhtäkään joka Hänen luoksensa tulee. Kaunista päivää sinulle, täällä paistaa aurinko ainakin, vaikka muuten on ollut vähän takkuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Aurinkoista oli täälläkin aamusta ja se houkutteli minut uloskin. Nyt näyttää rupeavan pilvistymään kylläkin. Iloa päivääsi!

   Poista
 2. Tämä on niin ihana lupaus: ettei Jumalalla ole meitä kohtaan tuhon ajatukset, vaan tulevaisuus ja toivo! ❤

  VastaaPoista