torstai 9. huhtikuuta 2020

Jeesuksen rauhoittavat sanat

"Ovatpa teidän päänne hiuksetkin luetut. Älkää peljätkö; te olette suurempiarvoiset kuin monta varpusta." Luuk. 12:7





6 kommenttia:

  1. Mä olen odottanut milloin se västäräkki ilmestyy pihalle pyrsöä heiluttamaan, kohta sen pitäisi tulla, hesaan on jo kai tullut.
    Minulta noita hiuksia tippuukin joka päivä, ehkä tuo Raamatun kohta on vertaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään ole vielä västäräkkiä tänä keväänä nähnyt, tuo on kuvattu jonain aiempana vuonna:) Sitä olen Lieksassa käydessä pähkäillyt, että koskahan niille peltoaukeilla töyhtöhyypät tulevat. Se on yksi kiva kevään merkki.

      Poista
  2. Täällä on pitemmän aikaa olleet jo töyhtöhyypät, samoin kiuru ja peippo, illalla aina mustarastas vislaa kuusen latvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun tavallista harvemmin kaupungilla käydään, voi ehkä niinkin käydä, että se töyhtöhyyppien aika menee ohi. Sehän ei kovin kauan kestävä vaihe ole, kun niitä siinä näkee. Mutta veikkaukseni on kuitenkin, ettei ne vielä ole tänne tulleetkaan.

      Poista
  3. Löysin blogisi ja liityin blogisi lukijoihin.
    Minä en ole pihapiirissämme juuri lintuja vielä nähnyt (meillä on pihalla paksusti lunta), mutta lähimetsässä Linnunlaulu raikuu ja tikka nakuttaa lyhtypylväässä harva se päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne Tarja:) Minäkin olen nähnyt lähinnä talitiaisia. Välillä tuntuu, että ne ovat uteliaita, kun tulevat lauleskelemaan aivan lähipuihin, tiellä kävellessäni. Meilläkin on toisin paikoin lunta aika paljon, toiset paikat ihan paljaina jo. Eilen aamulla kävelin vielä hankikantosilla, kun oli pakkasaamu. Tikasta mekin ollaan täällä saatu välillä iloita:)

      Poista