torstai 2. huhtikuuta 2020

Jeesus oli siinä

"Niin he menivät ja herättivät hänet sanoen: "Mestari, mestari, me hukumme! Ja herättyään hän nuhteli tuulta ja veden aallokkoa; ja ne asettuivat, ja tuli tyven. Ja hän sanoi heille: "Missä on  teidän uskonne?" Mutta pelko oli vallannut heidät, ja he ihmettelivät, sanoen toisilleen: "Kuka onkaan tämä, kun hän käskee sekä tuulia että vettä, ja ne tottelevat häntä?"
Luuk. 8:24-35Opetuslapsia pelotti, kahdella tavalla kaiketi. Ensin se kova myrsky, jossa vene tuli vettä täyteen ja näytti siltä, että he hukkuisivat. Myrskyn tyynnyttyä, heitä pelotti toisella tavalla: "Kukan onkaan tämä...", jolla oli tämmöinen valta ja joka kuitenkin on meidän kanssamme samassa veneessä!

Meitäkin pelottaa. Tuo sama, aallot asettanut Jeesus, on kuitenkin luvannut olla meidänkin kanssamme. Me ehkä emme voi tunteillemme mitään, mutta Jeesus on kuitenkin sama. Yhä hän on ihmisten myrskyissä mukana...


Siunattua päivää sinulle!

Antakoon Hän rauhansa meidän mieleemme.
4 kommenttia:

 1. Taas oli hyvin sopiva viime päiviin. Just mietin joku kerta tuota kohtaa, mut en ruvennu kuitenkaan etsimään sitä, tässä se nyt oli! :) T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
 2. Se on ihanaa, että Jeesus on meidän elämän myrskyissä mukana ja pystyy tyynnyttämään ne! Luotetaan siihen! Hienot aallot tuossa ylemmässä kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Hän lupasi olla mukana! Minusta se aallokko sopi siihen:)

   Poista