keskiviikko 28. huhtikuuta 2021

Runsas armopöytä

Tänä aamuna luin Danielista leijonien luolassa.  Sen tapahtuman seurauksena kuningas antoi määräyksen, että siinä valtakunnassa palveltaisiin  jatkossa Danielin Jumalaa. Sitä ennen olin  lukenut, kuinka Jeesus paransi pitalisen miehen: "...jos tahdot..." - ja Jeesus tahtoi. Jeesus kosketti sellaista, jota kukaan ei olisi saanut edes lähestyä. Ja vielä luin jakeen, jossa ilmaistaan se tosiasia, että meidän on hyvä käsittää se, että koska Jumala on kärsivällinen meitä kohtaan, on se pelastuksemme.  Ja aamulla soi mielessäni myös osia laulusta: "...Golgatalle saavuin synteineni, sinne painoi tyhjyys maailman...  armovirta puhtaaksi mut pesi... ...työstä Golgatan..."

Kaiken tämän äärellä minusta tuntui tänä aamuna, että sain olla runsaan armopöydän ääressä. Monenlaista ihmeellistä ja kiitettävää oli eteeni katettu.

Dan. 6:1-29. 
Luuk. 5:12-16
 2. Piet. 3:15

Armorikasta päivää sinulle!4 kommenttia:

 1. Hyviä kohtia löysit Raamatusta. On se sellainen runsas armopöytä tosiaan! Minua on rohkaissut tuo Danielin tapaus. Että jos Jumala pystyi varjelemaan häntä leijonien luolassakin, eikö hän pystyisi varjelemaan myös meitä?

  Tuo Golgatalle saavuin synteineni ja muutama muu vastaava laulu on viime viikkoina soinut mielessäni. Myös mm. Voimahan suurehen rakkautes. Ihania lauluja! Armorikasta tätä päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ja mikä merkillistä, eilisen päivän "kattaus" piti sisällään yllättäviä asioita ihan meillekin asioissamme. Kirjoitin pitkän sepustuksen niistä vihkoon aamulla.

   Poista
  2. Sepä ihanaa kuulla! Minäkin olen eilen ja jo tänä aamuna aikaisin saanut Jumalalta pari ihanaa yllätystä.

   Poista
  3. Joskus on tällaisiakin aikoja:)

   Poista