sunnuntai 18. huhtikuuta 2021

Vastaus

Kirjoitin aamulla vihkoon joitakin Raamatun jakeita, joita rukouskirjasta löysin. Yksi niistä oli tämä: 

"Mutta Jumala sen takaa, että puheemme teille ei ole "on" ja "ei".
...
Sillä niin monta kuin Jumalan lupausta on, kaikki ne ovat hänessä "on"; sentähden tulee hänen kauttaan myös niiden "amen", Jumalalle kunniaksi meidän kauttamme." 2. Kor. 1:18,20 
 

Minulla on myös soinut mielessä laulu*, osia siitä, joka puhuu samaa, että Jumalan lupaukset ovat luotettavat:

" ...Jeesus, hän on vastaus juuri sinulle ... Hän tahtoo ja voi sua auttaa. Jeesus, hän on tie." "...vaikeuksiakin pelkäät ja olet toivoton... aurinko ei loista ja taivas pilves on... et ehkä sitä usko, mutta Raamattu vakuuttaa, että kaikki lupauksensa voivat voivat olla myöskin sun." 

* (On varmaankin  Boanerges-yhtyeen laulu vanhalta  kasetilta 70-luvun lopusta. Kasetti on nyt jossain  muuttolaatikossa. Meille tulee väliaikainen muutto remontin takia. Viimeksi kun muutimme "väliaikaisesti", tuli siitä muutosta melkoisen pysyvä, kun kerran olemme täällä yli 20 vuotta asuneet. Nyt ainakin on tarkoitus tulla takaisin tänne - jos Luoja suo.



Itseasiassa pian alkava remonttikin on rukousvastaus, sillä vuosia sitä mahdollisuutta odotettiin. Nyt se on tässä, mutta aina ei tiedä, mitä sitä oikein haluaa, tarvitsee ja jaksaa. Jumala kyllä tietää kaiken sellaisenkin, kuten myös asioille oikeat ajankohdat. Joskus meidän mielestämme ajankohdat, ja ehkä moni muukin asia, tuntuu olevan aivan väärin, mutta emmehän me tulevasta mitään tiedä. Kun on Jumalan aikataulussa oikea aika, tms., on se silloin aivan oikein. 





2 kommenttia:

  1. Niin, vaikka taivas on pilvessä, silloinkin aurinko paistaa, se ei vain näy meille sillä hetkellä. Ihanaa, että te saitte rukousvastauksen tuossa remonttiasiassa! Muuttaminen on kyllä vaivalloista - voimia teille pakkaamiseen ja kaikkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, voimia kyllä kaivataankin, kun koko touhun ajatteleminenkin tuntuu vaikealta...

      Poista