keskiviikko 9. elokuuta 2023

Jumala antaa...

Jumala yksin voiman antaa - heikoille palvelijoilleen. Allaoleva jae ennusti Jesajan sanoin siitä, että tulisi yksi mies - Jeesus - jossa olisi se kaikki täydellisenä. Mutta Hän voi jakaa muillekin kaikkea, jotta voisimme olla toimittamassa kukin omalla paikallamne Hänen asioitaan, Hänen suunnitelmansa mukaan, Hänen antamillaan taidoilla ja voimilla. Amen!

"Hänen ylleen laskeutuu Herran henki, viisauden ja ymmärryksen henki, taidon ja voiman henki, totuuden tuntemisen ja Herran pelon henki." Jesaja 11:2 KR-92

"Niinpä he eivät kansan kuullen saaneet kiinni Jeesusta puheistaan. Jeesuksen vastaus sai heidät ymmälle, ja he vaikenivat." Luukas 20:26 KR-92

Nuo olivat aamun jakeissa ilahduttamassa. Ja siellä oli myös se tapaus, jossa Elisan yliluonnollinen tietämys, Jumalalta saatu, tulee ilmi. (2. Kun. 6:8-23). Siinä Elisan luo tulee sotajoukko etsimään häntä; sen takia, että hän tietää asioita, joista luullaan että joku ilmiantaja on olemassa. Elisa johdattaa heidät oman kuninkaansa armoille, joka Elisan neuvosta kohtelee heitä hyvin!

Jumalalta saaduilla voimavaroilla on kaikki mahdollista! Niinhän Jeesus itseasiassa opetti, "...jos teillä olisi uskoa sinapinsiemenenkään verran, niin te voisitte sanoa tälle..." vuorelle ja puulle, niin se siirtyisi. (Matt. 17:20,21:21, Luuk. 17:6). 

Sitä uskoakaan meillä ei omasta takaa ole. "Johannes vastasi ja sanoi: "Ei ihminen voi ottaa mitään, ellei hänelle anneta taivaasta." Joh. 3:27.  Mutta sitä voidaan saada, kun sitä meille lahjana annetaan. Ja sillä lahjalla voimme palvella muita.

---

Tässä yksi oman aikamme palvelija; Herran lahjoilla lähimmäisiään palvellut, rohkaiseva esimerkki. 

https://www.tv7.fi/eliina-heinosen-ilo-ja-opetukset-jaavat-elamaan/


Siunausta - iloa ja rohkaisua - päivääsi☀️
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti