torstai 23. toukokuuta 2024

Aina vaikeeta - Jumala aina sama!

Aamuajatuksiani kirjoitin... ensin vihkoon ja tänne sitten:

Kyllä tää aina vaan on niin vaikeeta. Aina joku huoli tai murhe mielenpäällä vähintäänkin, ellei jotain isoa näkyvissä olisikaan! Tänä aamunakin jotenkin ankein mielin tässä. Juuri ennen kuin tulin tähän pöydän ääreen, ajattelin sitäkin, että miten ehkä aina vaan vaikeammaksi menee asiat jo ihan vanhenemisen takiakin, (kun kaikenlaista vaivaa silloin yleensä tulee, kun niitä  jo muutenkin voi olla). Mutta niihin mietintöihin tuli kyllä heti tällainen ajatus; (Jumala sanoo, lue Jes. 46:4): 

Vanhuuteenne saakka minä olen sama! 
Minä olen aina sama.

Niin... millainen Hän sitten on? Kun on aina sama? Millainen minullekin?: 

On kantanut tänne asti, (alusta alkaen). Vaikka usein ei ole kivaa, (on monia pelkoja minulla) niin on silti kantanut, huolta pitänyt tähän päivään asti. Jeesuksenkin antoi meille, joka on kestävä, ihan  iankaikkisuuteen kestävä turvamme ja auttajamme. Jeesus myös muistutti meitä, että emme murehtisi huomisesta päivästä (siis niistä huomisista!). Matt. 6:34

Meillä olisi nyt mahdollisuus iloita tämän päivän  hyvistä asioista (mikäli niitä näkee ja tuntee) ja jättää ne huomisen huolet huomiselle. Kiitos Jeesus, ihan siitäkin nyt, että on aurinkoista!☀️

Lisään vielä tämän: pelot, (on ne minkälaisia tahansa; syyttäjäkin huutelee jatkuvasti "välihuutojaan", vaikka tietää oikein hyvin, että on jo kärsitty, kun Jeesus!)  on kuin pistäviä piikkejä  - mutta ne ei voi Jumalan uskollisuutta ja huolenpitoa tyhjäksi tehdä, eikä häneen vaikuttaa! Hänen huolenpitonsa pysyy aina samana. Aina Hän kantaa meitä -niinkuin mies kantaa poikaansa koko sen pitkän matkan jonka te olette kulkeneet...(5. Moos. 1:31). Ja kerran ollaan kotioven edessä. Hän kantaa kotiin asti, ovesta sisään ihan sinne!

"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti." Hebr. 13:8---
Jeesukselle on ihan tuttua KAIKKI, minkä kanssa me kamppailemme elämässämme!

Hän tuntee sairaudet, yksinäisyydet, synnnin hädät, vaikeudet olla toisten ihmisten seurassa, kuoleman,  ... - aivan kaiken, omakohtaisesti, sillä kaikki hän kantoi ristille omassa ruumiissaan.

Vielä uudestaan: (kun syyttäjäkin huutelee jatkuvasti "välihuutojaan" vaikka tietää oikein hyvin,) että on jo kärsitty, kun Jeesus...!)Löytyi vanhoja piirustuksiani eilen varastosta...☀️2 kommenttia:

  1. Kiitos näistä lohdullisista ajatuksista! Onneksi Jumala on sama meidän vanhuuteemme asti ja tosiaan kantaa meitä. Vaikka meitä niin usein pelottaakin. Ihania nuo piirustuksesi ja tosi hienosti sopii tuo kivinen tausta niille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on Jeesus! En ollut noita piirustuksia muistanutkaan olevaksi. Minunkin mielestäni ne näytti kivalta tuossa maassa kuvattuina:)

      Poista