torstai 29. syyskuuta 2016

Kuka meille vierittää kiven pois?

"Kuka meille vierittää kiven hautakammion ovelta? Ja katsahtaessaan ylös he näkivät kiven poisvieritetyksi." Mark. 16:3-4
"Kaikessa ihmiselämässä on raskaita kiviä, jotka uhkaavat tukkia tien. Ei ole ihme, että kysymme huolestuneina, kuka vierittää kivet pois. Ihmisen omat  voimat eivät siihen riitä.
Pääsiäisaamuna naiset totesivat suureksi ilokseen, että kivi oli poissa. Hauta oli tyhjä. He olivat turhaan olleet huolissaan.
Herra Jeesus, olen kokenut saman monet kerrat. Raskaat kivet, joiden takia olen murehtinut, ovat olleet poissa, kun olen tullut niiden paikalle. Mutta olen hidas oppimaan. Sinä tiedät, mikä kivi on tällä hetkellä mielessäni. On kovin vaikeaa pitää huolet loitolla. Mutta tiedän sinun auttavan. Sen olet aina tehnyt.
Jeesus, sinä mursit haudan oven. Sinä olet elävä Vapahtaja. Osoita valtasi tälläkin kertaa.
Vieritä kivi pois."

Fredrik Wislöff/Rukouskirjani

2 kommenttia:

  1. Hyvä teksti. Ja kiva kuva kivistä ja linnusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se lohdutti omaa masentunutta mieltäni kyseisenä aamuna:) Ja tuosta linnunkuvasta sen verran, että se olisi mieluusti saanut olla vähän siistimpi kuva, mutta sopi mielestäni kumminkin aiheeseen tuokin. Linnusta olin ottanut noita kuvia enemmänkin kun se tuolla takapihalla siehotteli noita lehtiä. Se heitteli lehtiä seinänviereltä ja laatanraoista nokallaan syrjemmälle ja teki jotain sapuskalöytöjä sieltä.

      Poista