sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Hän on kanssani

"älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi;
älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi;
minä vahvistan sinua,
minä autan sinua,
minä tuen sinua
vanhurskauteni oikealla kädellä."

Jes. 41:10---
Tämä jae ilahdutti minua tänä aamuna, kun masentavat mietteet kolkuttelivat ovea.

8 kommenttia:

 1. Ja niin Hän tekee! Jos joudumme sitä vähän aikaa odottamaan, niin siihenkin on Hänellä syynsä, ehkä Hän haluaa kasvattaa luottamusta ja uskoa, mutta koko ajan Hänen silmänsä tarkkaa meitä,ja aikanansa Hän vastaa. Siunausta päivääsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle:) Jos olisikin koko ajan sellainen taju siitä, että Hän huolehtii, niin vaikeatkin asiat eivät tuntuisi ihan niin vaikealta. Vaikka sen periaatteessa tietää, niin usein se ajatus on kuin sumun tai pilven takana. Ja sitä hienommalta se välillä tuntuu, kun kun se tulee pilven takaa esiin kuin auringonsäde.

   Poista
 2. Tuo on ihana kohta:) Kerran Jumala antoi sanan yhden kaverin välityksellä että; älä pelkää sanoo Herra minun riemuni on sinun rauhasi nojaa minuun älä pelkää. En silloin tajunnut mitä tuo "minun riemuni on sinun rauhasi" tarkoitti. Mutta Jumala on vähitellen näyttänyt että se on juuri niinkuin hän lupasi. Ja jossain mitutettiin myös että Jeesus kuoli ristillä myös meidän ilomme tähden:) On myös käsittämätöntä että Jumala pitää meitä ilonaan.T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä ajatus, joka on ilahduttava ja tosi:)
   "...ja ihastukseni olivat ihmislapset." Sananlaskut 8:31
   "...riemulla riemuitsee..." Sefanja 3:17

   Poista
 3. Tämä tosiaan ilahduttaa ja antaa voimaa. Kuinkas nyt tuli tunne, ettei vaan ne mielssä askartavat mietteet ole meillä samat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että jatkuvasti on jotain. Ei välttämättä mitään niin isoakaan aina, mutta niinkuin joka päivälle omansa useinkin. Jos jollekin päivälle ei jotain ole, se tuntuu kuin keitaalta ja silloin saa mukavatkin mietteet aikaa.

   Poista
 4. Näin se juurikin on ♥
  Hyvää viikonloppua Sinulle ♥

  VastaaPoista