tiistai 3. huhtikuuta 2018

"Kuollut toivo heräsi henkiin"

"Nämä sanoivat: "Herra on totisesti noussut kuolleista! Hän on ilmestynyt Simonille." Luuk. 24:34"Jeesus, kun kerran ilmestyi opetuslapsille, ensin naisille haudalla ja sitten muillekin, se oli uuden elämän ensimmäinen päivä. Seuraajiesi kuollut toivo heräsi henkiin, pelko vaihtui rohkeuteen ja suru pyyhkiytyi iloon. Annoit omiesi kokea elämäntarkoituksen kadottamisen. Et tehnyt sitä sattumalta, vaan valmistit heitä tulevaan tehtävään. Jeesus, kun annat minulle koetuksia, auta minuakin muistamaan, että teet sen  aina jotakin uutta varten. Mitä tärkeämpi tehtävä tai oppi, sitä suurempi koetus. Anna minun olla rohkea todistajasi ja iloinen seuraajasi. Auta elämään opetuslasten tavoin, ylösnousseen kohtaaminen elävänä silmieni edessä."  Joka päivä armon suojassa/Juha Vähäsarja


4 kommenttia:

 1. Onpa ihanan lohdullinen teksti. On tullut huonosti luettua hartauskirjojakin nykyään, joten hyvä kun jaat näitä täällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo oli niin lohdullinen. Nuo Vähäsarjan kirjat on sellaisia, että niitä olen itse jaksanut lueskella. Joskus niistä jakeista ja teksteistä voi ruveta itselläkin rönsyilemään jotain. Toisinaan tekee mieli jatkaa jonkun jakeen luettuaan samasta aiheesta Raamatusta lukien. Ja vaikka ei muuta tulisikaan, niin usein saan jotain lohdutusta ja rohkaisua kuitenkin:)

   Poista
 2. Beautiful images! It seems like Finland has less snow than we do here. Blessings for a great weekend.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Happy and blessed weekend there too! That picture is from last winter. Now this winter there has been a lot of snow.

   Poista