torstai 5. huhtikuuta 2018

Mikä on sinun elämäsi tarina?

Mikä on sinun elämäsi tarina?  Sanotko, ettet ikinä voisi kertoa sitä kenellekään ihmiselle kokonaan?Kerro se sitten Jeesukselle. Hän kuuntelee.  Vuodata Hänen eteensä kaikki se, mitä et koskaan ole voinut kertoa kenellekään muulle. Hän kestää sen kyllä! Anna tulla kaikki, mikä mieltäsi painaa; mikä on elämäsi kipu, mistä et ole "päässyt yli" ja mistä olet katkera Jumalalle. Kerro sekin mitä pelkäät - ja mitä toivot. Pyydä, että Hän laskisi rauhansa sinun rauhattomaan sydämeesi, antaisi kaikki syntisi anteeksi - sillä sen Hän tekee mielellään. Sillä sinun puolestasi Hän ristillä kuoli, että sinä saisit vapauden omantunnon syytöksistä. Sinne ristille kannettiin kaikki synti. Niin paljon Hän sinua rakasti ja rakastaa edelleen.Voitko kuvitella kenenkään muun niin paljon vuoksesi tekevän?  Vaikka sinua ei tässä maailmassa yksikään ihminen rakastaisi, Hän rakastaa. Enempää ei kukaan muu  voisikaan rakastaa meitä.
Ehkä ajattelet olevasi niin vaikea tai vastenmielinen ihminen, ettei sinua kukaan voi milloinkaan rakastaa? Hän voi, vaikka kukaan muu ei niin tekisi.


Ei ole yhtään sellaista ihmistä, jonka puolesta Hän ei olisi kuollut,
 ei sellaista, jota Hän ei luokseen kutsuisi,
 ei sellaista, jota Hän ei voisi koskettaa,
 ei sellaista, jota Hän ei voisi katsoa rakkaus silmissään.Anna sen totuuden ja rakkauden lämmön lämmittää sinuakin. Ajattele, että on ainakin yksi, joka rakastaa sinua ehdoitta. Ajatttele, että olet Taivaallisen Kuninkaan rakas lapsi.


Kerro tarinasi Hänelle. Ehkä Hän kertoo sitten jotain sinulle. Ehkä voit kertoa joskus tarinasi toiselle ihmisellekin. Sinun tarinasi voi avata jotain lukossa olevaa toisessa, tuoda kirkkaan valon välähdyksen hänen elämäänsä ja näyttää toivon, joka on olemassa jokaista varten - Jeesuken tähden. Hän rakastaa sinua äärettömän paljon, vaikka sinä et sitä voisikaan uskoa!6 kommenttia:

 1. Sinulla on sana hallussa. Hyvin kirjoitettu ja sanottu, ja totta. Tuo kuva ikkunasta oksien takana on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kirjoittanut tuon jo tammikuussa luonnoksiin. Tykkään itsekin siitä kuvasta...:)

   Poista
 2. Kiitos T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
 3. Nämä sanasi ovat niin totta, meille jokaiselle ja joka päivä.

  VastaaPoista