lauantai 29. kesäkuuta 2019

Oppia tuntemaan Kristuksen rakkauden

"ja oppia tuntemaan Kristuksen rakkauden..." Ef. 3:19Haluaisin oppia tuntemaan sen, sillä en taida siitä mitään käsittää. En ole oikein ymmärtänyt sitä, millaiseen asemaan minut siirrettiin, kun tulin Hänen omakseen.

"että hän kirkkautensa runsauden mukaisesti antaisi teidän, sisällisen ihmisenne puolesta, voimassa vahvistua hänen Henkensä kautta ja Kristuksen asua uskon kautta teidän sydämissänne, niin että te, rakkauteen juurtuneina ja perustuneina, voisitte kaikkien pyhien kanssa käsittää, mikä leveys ja pituus ja korkeus ja syvyys on, ja oppia tuntemaan Kristuksen rakkauden, joka on kaikkea tietoa ylempänä; että tulisitte täyteen Jumalan kaikkea täyteyttä." Ef. 3:16-19

Sitä Hänen rakkauttaan voi kuvata monella tavalla. Tuli mieleen istutettava kasvi; sellainen, joka siirretään toiseen kasvupaikkaan. Siihen sen olisi tarkoitus juurtua, siinä voimistua. Sellaista puutarhuri varsinkin vaalii.4 kommenttia:

  1. It is good to know that the Lord gives us strength through our spirits! Amen~~

    VastaaPoista
  2. Meissä ei ole mitään, siksi meidän pitää pyytää rakkautta, että pystyisimme rakastamaan lähimäisiämme niinkuin itseämme.

    VastaaPoista