keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Tarvitsisitko sinäkin tätä...

Nimittäin tätä, joka minulle tuli lohtua antavana mieleen, kun jälleen kerran ahdistavat ajatukset vyöryivät mieleen ja tuntui, etten jaksa niitä:

"Älä pelkää"
  
"usko ainoastaan, 
ajallansa kaikki selviää...


ei koskaan hän virheitä tee..."


Laitoin Koivuniemen Raamattuhakuun sanat  "Älä pelkää".  Niitä jakeita löytyi siinä paljon. 
Nuo muut sanat ovat laulun sanoja.  Voin kuulla  ne mielessäni Seppo Kohvakan laulamana. Siihen lauluun sisältyy myös tuo "Älä pelkää", joka raamatussakin niin monta kertaa sanotaan. 


10 kommenttia:

 1. Siihenhän meidän on uskottava ja luotettava, että Jumala ei tee virheitä ja Hän tietää kaiken ja toimii meidän "tosi parhaaksemme" niinkuin jossain sanottiin. Siunausta ja voimaa tällekin päivälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sesse; samoin sinulle:) Tuli tässä juuri nyt mieleen; jonkin laulun sanat kai nekin, että "voimansa hän sulle suo päivittäin". Jotenkin noin. Ja sitä on saanut kokea, että ne vaikeatkin hetket voivat mennä ohi joskus nopeastikin.

   Poista
 2. Kiitos tästä, oli juuri sopiva ainakin mulle:) T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein meiltä löytyy tarvetta rohkaisun ja lohdun sanoille:)

   Poista
 3. Eikö lie kehotus "älä pelkää/älkää peljätkö" ole Raamatussa 365 kertaa?
  Siunausta päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piipe; sinulle samoin! Jos niitä tosiaan on tuo määrä, niin siinähän on sitten joka päivälle:)

   Poista
 4. Tuo Seppo Kohvakan laulu on ihana. Minulla siihen liittyy muisto 26 vuoden takaa, kun hän oli mukana eräissä telttakokouksissa ja lauloi tuota laulua. Se rohkaisi silloin paljon, ja sen sarjan viimeisessä kokouksessa minulle tuli iso rukousvastaus ja Jumalan huolenpito sen hetken elämäntilanteeseeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry, kun vastaaminen kesti... Oltiin reissussa ja nyt ollaan jälleen kotona:) Kohvakka kävi joskus Pomarkussakin ja siellä sain minäkin häntä kuulla. Ostin aikanaan useampiakin hänen kasettejaan, joita vieläkin on tallessa. Ihana muisto sinulla liittyen hänen lauluunsa:)

   Poista
 5. Seppo Kohvakan esittämänä tuo laulu on yksi suosikeistani.

  VastaaPoista