keskiviikko 14. elokuuta 2019

Kiinni juuttunut

"...hän päästää minun jalkani verkosta." Ps 25:15

Tunnetko olevasi kuin kiinni juuttunut, kuin jalastaan kiinni jäänyt lammas, joka ei pääse itse irti pinteestään? Olet miettinyt, rukoillut, huutanut ja rimpuillutkin, mutta aina vain jalka pysyy kiinni. Tilanne näyttää toivottomalta, kun mitään apua ei näy olevan saatavissa. Mutta kuule nyt: Suuri lammasten Paimen, kadonneiden ja kiinnijoutuneiden etsijä, Jeesus,  ei tahdo jättää yhtäkään omaansa pinteeseen ja hukkaan! Hän on kuullut avunhuutosi ja rientää sinua auttamaan. Sinä tunnet olevasi pimeässä. Olet ollut siellä jo kauan, mutta valkeus tulee luoksesi aikanaan. Älä ole toivoton, apu saapuu sinunkin luoksesi. Sinä et tiedä, kuinka se voi tapahtua, mutta Hän tietää ja tahtoo auttaa.

---

Olisin halunnut tähän kuvan, jossa lammas on erämaassa jalastaan kiinni juuttuneena ja odottaa apua. Sellaista minulla ei nyt kuitenkaan ole tähän. Mutta kuvittele itse. Kuvittele sitten, että lammas kuulee jonkun tulevan. Surkealla äänellä se jaksaa enää vähän pihisten yrittää avunhuutoa, mutta Paimen kuulee sen ja tulee lampaan luo...


5 kommenttia:

 1. Olipa taas niin sopiva kohta:) t: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä! Ihanan rohkaiseva ja itselleni hyvin ajankohtainen ja terpeellinen teksti!

  VastaaPoista
 3. Sesse, Villasukkavihulainen, Kirjarakkautta:
  Olin tänä aamuna melko väsynyt ja ajattelin ensin, etten jaksa lukea mitään. Sitten löysin Vähäsarjan kirjasta kuitenkin rohkaisevan tekstin, jonka aioin laittaa tähän blogiin. Ennen kuin ehdin sitä tänne laittaa, tuli mieleeni tuo "päästää jalkani verkosta" ja siitä sitten vähän ajatuksia. Niinpä laitoinkin ne tänne ja se Vähäsarjan tekstin toiseen blogiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kirjoitin tätä tämänpäiväista blogitekstiä tänne, kirjoitin sitä samalla itselleni, vaikka teksti on ikäänkuin "etäännytetty" itsestä.

   Poista