torstai 27. toukokuuta 2021

"Hyvää päivää..." - jotain kiitollisuudesta

Korviini kantautui aamulla hyvän päivän toivotus. Otin hiljaa mielessäni sen vastaan  jotensakin nyreällä mielellä, sillä oma ajatus meni siihen malliin, että päivä tulee olemaan kaikkea muuta kuin hyvä, sen sisältämän tympeän ohjelman takia. Mutta sitten jäin miettimään enemmän kuulemani toivotusta. Eikö se jo tee päivästä hyvän, jos siinä on Jumalan varjelus ja läsnäolo mukana? Vaikka päivä meistä ei tuntuisi hyvältä. Tuntemukset ja tosiasiat eivät aina ole yhteneväiset...

Kiitollisena tänä alkavana aamuna vaikka siitä, ettei sada vettä juuri nyt, toivotan sinulle hyvää päivää!
 

8 kommenttia:

 1. Täällä sataa lunta, mutta maa on sula. Peukkua sille! Hyvää päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Huh, huh, tätä vihreätä talvea! Teillä jopa lunta, mutta peukku tosiaan sulalle maalle:)

   Poista
 2. Ihanaa, siunattua päivää Sinullekin! Meillä satoi eilisillan ja yön aikan reilut 20 mm. vettä, nyt on taivas pilvessä ja viileää on, mutta silti upea päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Täälläkin oli aamupäivällä tosi kylmä sekä harmaata ja kosteaa. Mutta nyt iltapäivällä jo aurinko paistaa:)

   Poista
 3. Niin, ainakin meillä on aina huonompinakin päivinä Jumala, jos ei muuta. Toivottavasti päiväsi on ollut parempi kuin ajattelit! Minulla usein pilvinen sää vaikuttaa mielialaan, niin kuin tänäänkin vähän, mutta äsken säätiedotuksessa luvattiin onneksi vaihteeksi enemmän aurinkoista. Ja lämpimämpääkin vähitellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa oli oikeastaan parempi:) Vaikkakin pitkä. Aamulla remppakohteeseen mennessä kirjoittelin juttuni, ja nyt ollaan toiseen suuntaan menossa. Sääkin oli odotettua parempi, mutta nyt satelee. Kylmää kyllä oli aamupuilella varsinkin.

   Poista
 4. Sade tekee hyvää näin kesän alussa, saa mustikatkin vettä ja siitepölyt tulee alas, luonto on nyt jo kaunis.Muutto touhussa on mennyt n.2 kk. niin ei ole kerennyt käymään vielä metsässä ja luontopolulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sade raikastaa luonnon ja kaikki onkin nyt ihanan vihreää. Lämpimämpää däötä kyllä kaipaisin. On ollut joinain aamuina hyytävän kylmä. Muutot on tosi raskaita. Voimia siihen vaiheeseen!

   Poista